Politiikka

SAK marssii vappuna myös maaseudulla – Ähtärin juhlapuhe syntyy "kutkuttavassa poliittisessa tilanteessa"

Ähtärin vapussa luotetaan paikallisiin voimiin: juhlapuheen pitää kaupunginvaltuutettu Niina Kivinummi (sd.). "Aion olla ajan hermolla. Onhan tämä kutkuttava tilanne, kun hallitustakin muodostetaan parhaillaan."
Petteri Kivimäki
"Vappupuheen kirjoittaminen menee yötyöksi", ähtäriläinen kaupunginvaltuutettu Niina Kivinummi arvioi maanantaina työpaikallaan. Neljän lapsen äiti on fysioterapeutti ja personal trainer.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

SAK:n Elorannan mukaan UPM:n johto toimii omistajien etua vastaan

SAK:n Eloranta Yrittäjien Pentikäisen kommenteista: "Hyvin surullista, että yrittäjäjärjestön toimitusjohtaja käyttää tällaista kieltä"

Ähtärin pandaparille ei makseta lisää valtiontukea – MMM:n kansliapäällikkö Husu-Kallio: "Valtio ei ole sitoutunut pitämään pandoja Ähtärissä veronmaksajien varoilla"

Teknologiateollisuus uskoo yrityskohtaisen sopimisen etenevän myös tulevaisuudessa, ay-liikkeelle yleiskorotukset yhä tärkeitä