Politiikka

Suuri maatalousinvestoija Rabobank tähyää Afrikkaan – Pankki toivoo EU:n maatalouspolitiikasta ennustettavampaa investointien tueksi

Rabobankin ennusteiden mukaan tuottajahinnat voivat lähteä laskuun tulevina vuosina.
Maria Pohjala
Rabobank on hollantilaisten viljelijöiden suurin pankki. Jacqueline Pieters johtaa maatalouteen liittyviä pankkitoimintoja.

Yksi maailman suurimmista maatalousinvestoijista, hollantilainen Rabobank maalaa rohkaisevia kuvia maailmanlaajuiselle ruuantuotannolle. Ruuan kysynnän kasvu lisää maatalouteen tehtäviä investointeja ja tuotannon kannattavuutta.

Rabobank rahoittaa sekä kotimaisia että globaaleja start-uppeja, uutta teknologiaa, tutkimusta ja alan kasvavia yrityksiä.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Matkailujätti TUI poistaa punaisen lihan lentojensa ruokalistalta – taustalla ympäristösyyt

Tiedusteluvalvontavaliokunnan kokoonpano julki – jäseneksi haluavien taustat selvitettiin ennen pääsyä tiedustelun valvojaksi

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen ei tavoittele puolueen puheenjohtajuutta: "En ole valmis ja aika ei ole oikea"