Politiikka

Vasemmistonuorten Zidan: Puolueet panostavat nuoriin minimaalisesti – "Kaikki asiat koskettavat nuoria, sillä kaikissa päätöksissä päätetään nuorten tulevaisuudesta"

Nuoriso haluaa vaikuttaa eri tavalla kuin vanhemmat sukupolvet, huomauttaa Vasemmistonuorten puheenjohtaja Hanna-Marilla Zidan.
Sanne Katainen
Vasemmistonuorten puheenjohtajan Hanna-Marilla Zidanin mukaan nuoret ovat alkaneet vaikuttaa omalla tavallaan puoluepolitiikan ulkopuolella. Tästä esimerkkinä ovat kouluissa järjestetyt ilmastolakot.

Vasemmistonuorten puheenjohtaja Hanna-Marilla Zidan on pettynyt siihen, miten puolueet kohtelevat nuoria.

"Puolueet pettävät nuoret usein. Vaaleissa nuoriin kohdistetaan minimaaliset panostukset, koska oletetaan, että nuoret eivät kuitenkaan äänestä. Panostukset ovat sitä luokkaa, että vedetään nyt tämä kiintiönuori tähän."

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Työministeri Harakka kokee uuden hallituksen edellistä empaattisemmaksi – "Aktiivimallin leikkuri koettiin epäoikeudenmukaiseksi"

SuomiAreenassa ei uskottu robotin korvaavan ihmisen tekemää työtä – ihmisten tulisi kehittää osaamista läpi elämän

EU-komissio tiukkana: rajoitti Kataisen työtehtäviä Sitra-hakemuksen takia