Politiikka

Suomen EU-puheenjohtajakaudella ruokatarjoiluissa vältetään punaista lihaa – "Kasvislämmin laitetaan esille ensin ja vasta sitten muu pääruoka"

Kestävä kehitys on huomioitu EU-puheenjohtajakauden ruokailuissa. Pöytiin kannetaan sesongin kasviksia ja raikasta hanavettä.
Jaana Kankaanpää
Suomen EU-puheenjohtajistokauden ruokailujen menusuunnitteluissa hyödynnetään läheltä tulevia raaka-aineita. Pöytiin kannetaan runsaasti satokauden kasviksia.

Kestävä kehitys on yksi Suomen heinäkuussa alkavan EU-puheenjohtajakauden järjestelyjen kärkiteemoista. Teema on huomioitu myös kauden aikana järjestettävissä edustustilaisuuksissa ja kokoustarjoiluissa.

Valtioneuvoston kanslian EU-puheenjohtajakauden kokousjärjestelyistä vastaava asiantuntija Pia Heino kertoo, että kestävä kehitys näkyy muun muassa ruokailujen huolellisessa suunnittelussa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Budjettiriihessä saattaa tulla valmista jo illalla, pöydällä Lintilän haikailemat turbonapit – luvassa noin 25 työllisyystoimenpidettä

"Pomminvarmasti sanomalehtiä jaetaan vielä vuonna 2030!" – Medialiitto esittää Postin jakelujen kilpailuttamista ja valtiontuen jakajaksi Traficomia

Presidentti Sauli Niinistö ehdottaa Iltalehdessä: Velallinen voisi jäädä vuokralle taantuvalla paikkakunnalla olevaan asuntoon – omistussuhde järjesteltäisiin uudelleen