Politiikka

Uusi ympäristöministeri väläyttää päätehakkuille ikärajoja, kieltäisi soiden avohakkuut ja tarkastelisi nieluvelvoitteiden toteutumista alueittain – "En näe asiaa niin yksinkertaisena, että puuta voidaan hakata saman verran kuin se kasvaa"

"Jos sitoumukset eivät täyty, voidaan joutua miettimään, joutuuko maksumieheksi valtio vai käyttäjä tai omistaja." Krista Mikkonen aloittaa MT:n kolumnistina tänään.
Kari Salonen
"Metsissä on edelleen monella tapaa Suomen tulevaisuus", ympäristö- ja ilmastoministeri Krista Mikkonen sanoo. Hän etsisi keinoja nostaa jalostusastetta sekä valmistaa uusia tuotteita, jotka ovat pitkäikäisiä ja säilyvät hiilivarastona. "Uusia ratkaisuja tarjoaa myös kiertotalous, joka on saanut Suomen EU-puheenjohtajakaudella jo nyt vastakaikua ja ratkaisuja voidaan myydä myös maailmalle."

Miten kutkuttava yhdistelmä! Vihreä ympäristö- ja ilmastoministeri samassa hallituksessa metsien talouskäyttöä kannattavan keskustan ja paperimiesten työpaikkoja valvovien demareiden kanssa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viljelijät voittivat Limingan kunnan pakkolunastuskiistassa – "Maanomistajien kannattaa tehdä kovaa vastarintaa"

EU ja USA sopivat hormonilihan tuonnista

EU:n maatalouspolitiikka menossa Suomelle oikeaan suuntaan – Rahoituksesta odotetaan kuitenkin ehdotettua parempaa ratkaisua