Kertausharjoitusten määrä lisääntymässä jo ensi vuonna - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Politiikka

Kertausharjoitusten määrä lisääntymässä jo ensi vuonna

Puolustusbudjettiin syntyy lähivuosina myös painetta, koska kahta monitoimihävittäjätyyppiä käytetään aluksi rinnakkain Hornetien kanssa.
Sanne Katainen
Antti Kaikkosen mukaan reserviläisten osaamisen vahvistaminen on yksi keino parantaa puolustuskykyä.

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) on käynnistänyt puolustushallinnossa valmistelun, jolla kertausharjoituksiin osallistuvien määrä nostettaisiin reilulla 10 prosentilla.

"Tavoite on nostaa vuosittain kertausharjoituksissa koulutettavien reserviläisten määrä yli 20 000:een, kuten hallitusohjelmassa on linjattu", hän kertoo MT:n haastattelussa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Yle haluaa luopua televisioantenneista – esitys nettiin siirtymisestä herättää arvostelua: "Lisää kustannuksia ja maaseudulla television katseleminen vaikeutuu"

Annika Saarikko kommentoi rajua keskustelua yrittäjien yhteiskuntavastuusta – "Tuntemani yrittäjät ovat ylpeitä siitä hyvästä, mitä heidän veroeuroillaan Suomi tarjoaa kansalaisille"

Kokoomus kieltäisi eheytyshoidot ja pysäyttäisi pölyttäjäkadon – puoluevaltuuston kokouksessa puolustettiin suomalaista työtä

Kokoomuksen Orpo hallituksen sote-uudistuksesta: Läpimeno olisi katastrofi