Politiikka

Perussuomalaisten uusi kärkipoliitikko jättäisi koululaisten puhelimet kotiin – "Toivoisin kovasti, että kirjoista ja käsin kirjoittamisesta ei luovuttaisi"

Riikka Purra ottaisi Suomeen vain maahanmuuttajia, joiden kuukausipalkka on vähintään 3 000 euroa. Hän on huolissaan englannin kielen ylivallasta.
Sanne Katainen
Perussuomalaisten ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi kesäkuussa valittu Riikka Purra ei ole suuri EU-fani. Hänen mielestään Suomen ei kannattaisi kierrättää maatalousrahoja Brysselin kautta, vaan valtio saisi itse tukea maataloutta.

Perussuomalaisten ensimmäinen varapuheenjohtaja Riikka Purra keräisi lapsilta pois puhelimet ja tietokoneet oppituntien ajaksi. Sivutoimisesti opetustöitä tehnyt kirkkonummelainen on huolissaan koulujen työrauhasta ja keskittymiskyvyn heikkenemisestä.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

"Keskustalla puoluekannatus ja äänestyspäätös korreloivat kaikkein heikoimmin arvoihin ja aatteeseen" – nyt on muututtava, mutta miten?

Sarvamaa jätti komissiolle kirjallisen kysymyksen valkoposkihanhista: "Mitä viranomaiset voivat tehdä torjuakseen haittoja?"

Halla-aho: Saatavuusharkinnan poisto toisi halpatyövoimaa