Kokoomuksen Sarkomaa vaatii lisää korkeakoulutusta Uudellemaalle – "Alueen nuoret ovat eriarvoisessa asemassa" - Politiikka - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Politiikka

Kokoomuksen Sarkomaa vaatii lisää korkeakoulutusta Uudellemaalle – "Alueen nuoret ovat eriarvoisessa asemassa"

Kansanedustajan mukaan Uudellamaalla on vähemmän korkeakoulupaikkoja kuin muissa maakunnissa suhteessa uusien ylioppilaiden määrään.
Sanne Katainen
Uudellamaalla korkeakoulutusta tarjoaa muun muassa Helsingin yliopisto Viikin kampuksellaan (kuvassa).

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja, kansanedustaja Sari Sarkomaa vaatii lisää korkeakoulupaikkoja Uudellemaalle.

Kansanedustaja tuo tiedotteessaan esiin, että vuonna 2017 Suomen korkeakoulupaikoista Uudellamaalla oli 27 prosenttia, kun uusista ylioppilaista 32 prosenttia valmistui Uudeltamaalta.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Poliitikkojen valmennuskäytännöt vaihtelevat puolueittain – "kolme suurta" ja vihreät järjestävät viestintäkoulutusta tarvittaessa, perussuomalaiset ja kristilliset eivät lainkaan

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen laskee: "Koronakriisin lasku on 133 euroa vuodessa"

Matti Vanhanen huolestui koronakriisin alkuvaiheessa mökkiläisiä kohtaan rakennetusta vastakkainasettelusta: "Hyvin varustellut mökit ovat kansalaisten turvapaikka"

Perussuomalaisten Ville Tavio syyttää länsimaista kulttuuria laskevasta syntyvyydestä: "Kolme lasta synnyttäneet naiset voisi vapauttaa esimerkiksi kokonaan tuloverosta"