Politiikka

Ympäristöministeri Mikkonen kiitti talousmetsien luonnonhoitoa – ja lupasi tuottajille vuoropuhelua

MTK:n valtuuskunnan illallispuheen pitäneen ympäristöministeri Krista Mikkosen mukaan nopein tapa vähentää maatalouden ilmastopäästöjä on jättää turvemaiden raivaus.
Jaana Kankaanpää
MTK:n valtuuskunnan puheenjohtaja Eerikki Viljanen kiitteli ympäristöministeri Krista Mikkosta (vihr.) illallispuheesta ja toivoi, että ilmastotavoitteissa huomioidaan kunnianhimon lisäksi kestävyys.

MTK:n valtuuskunnan illallispuheen pitänyt ympäristöministeri Krista Mikkonen (vihr.) lupasi tuottajille vuoropuhelua, mutta korosti tavoitteita luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä, turvepeltojen päästöjen vähentämisessä ja vesiensuojelussa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

SDP esittää Sanna Marinia uudeksi pääministeriksi – MTK:n Juha Marttilan mukaan hallitusohjelman toteuttaminen on nyt tärkeintä

Pääkaupunki oli Touko Aallolle kuin vieras hovi – "Käytännössä kaikki valta vihreissä on Helsingissä"

Touko Aallon mielestä politiikasta on tullut show-painia – "luodaan viholliskuvia ja käännetään ihmisiä toisiaan vastaan"