Kommentit

Kympit vai vaalit?

Suomalaisella raviurheilulla on kyky ampua itseään jalkaan silloin, kun tulevaisuus alkaa näyttää hyvältä. Kuluneen vuoden roiskaisu rävähti maaliskuussa, kun väärin tunnistettujen ravurivarsojen tapaus tuli julkisuuteen. Jälkinäytös käydään käräjillä, koska pieni osa väärin tehneistä ei varsin mietoa sanktiotaan hyväksynyt.

Kun alan sisällä käydään vääntöä kympin katosmaksuista, muutaman kympin häntärahoista sekä ikuisuusaiheista "Veikkaus" ja "Hippoksen herrat", lähestyvät huhtikuun eduskuntavaalit.

Raviväki on antanut aseet vastustajilleen ja tarkasti tähdättyjä laukauksia on jo tullut suunnista, joita ei kannata väheksyä. Niiden takana kun kärkkyvät paljon suojakilpiään isommat voimat.

Minulle eniten toivoa kotimaiseen raviurheiluun on tänäkin vuonna antanut alan ammattilaisten ja harrastajien tapaaminen eri puolilla maata. Milloin raviväki näyttää sitä arvokasta yhteisöllisyyttä ja ylpeyttä omasta tekemisestä myös ulospäin?

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuore toiminnanjohtaja ideoi uutta raviradalle

Raviurheilutähti Risto Tupamäki on kuollut – IS: kohtalokas tapaturma sattui metsätöissä

TalkKarissa tutustutaan Emma Väreen valmennustapoihin ja ajomaastoihin – Risto Väre paljastaa, kuinka kaikki sai alkunsa