Vielä ”tasa-arvosta” - Lukijalta - Maaseudun Tulevaisuus
Mielipide

Vielä ”tasa-arvosta”

Viikonvaihde-liitteen (MT 24.4.) tasa-arvoartikkeli päättyi tasa-arvovaltuutettu Maarianvaaran viisasteluun: ”Sukupuolitietoinen kasvatus jäykkien sukupuoliroolien purkamiseksi on tärkeää” ja ”tasa-arvokeskustelu leimataan usein joutavaksi nahisteluksi siitä, saako tyttöjä enää sanoa tytöiksi ja poikia pojiksi.

Sen hyväksyminen, että sukupuoli voisikin olla joustava ja muuttuva, aiheuttaa monille turvattomuuden kokemusta”. Näin Maarianvaara.

Tähän asti on Suomessa luonnostaan lapsia ja puolustuskyvyttömiä kunnioitettu antaen heille rauha luonnonmukaiseen kehitykseen herkimmässä kehitysvaiheessa.

Nyt Gender- ideologian omaksuneet haluavat toisin, kuten Maarianvaara itse toteaa: vaikka se aiheuttaa lapsille turvattomuuden kokemusta, mutta siitä huolimatta pitää sitä itse tärkeänä.

Koskaan ennen ei Suomen heimon ja kansan keskuudessa ole esiintynyt sellaista pakanuutta kuin nyt meille syötetään.

Kautta historian on pakanuuden huipentumana uhrattu lapsia, milloin Moolokille, milloin laitettu tulen läpi kulkemaan – miksi aina lapset!?

Kuten Marja Wiik kirjoituksessaan (MT 4.5.) totesi: erityisen outoa, että tätä yksipuolisuutta tehdään vielä verovaroin.

Lauri Keinänen

Rautavaara

Lue lisää

Tasa-arvokeskustelu väistää totuutta

Koronan varjolla on syrjitty sekä aasialaisia että eurooppalaisia – epidemia syventää epätasa-arvoa

Näin rakentuu noidankehä, jossa ennakkoluulot heikentävät naisten asemaa työmarkkinoilla: ”Taloudellisesti olisi järkevää, että paremmin ansaitseva vanhempi pitäisi merkittävän osan perhevapaista"

Eriarvoisuuteen on helppo oppia ja tyytyä – ajatusmallit kuormittavat valtaosaa ja syrjintä käy taloudellisestikin kalliiksi