MT Jättinumero: MT.FI-sivuston kaikki artikkelit saatavilla 30.10.-1.11. ilman lukurajoituksia
Mielipide

Maidon makuhaitta

Miksi kotimainen maito ja kerma maistuvat nykyisin navetalta, siis selvästi lannalta? Olen maistanut tämän uuden maun jo muutaman vuoden ajan.

Lypsin itsekin lehmiä tonkkalypsykoneella ja tiedän, että ellei lehmien vetimiä puhdistanut oikein, niiden päitä kaivelemalla saattoi maito pudota kakkosluokkaan. Miten tämän puhdistamisen kykenee tekemään robottilypsyn suihke?

Olisi hauska tietää, onko kukaan muu maistanut tätä uutta makua. Onko siitä vaarallista edes keskustella? Suomalainen maitohan on puhtaan maineessa Ja maito oli vielä kymmenisen vuotta sitten raikkaan makuista. 

Marjatta Poteri

Kouvola

Lue lisää

Lukija kertoo havaitsemastaan makuhaitasta: "Maito ja kerma maistuvat nykyisin navetalta, siis selvästi lannalta" – äänestä, oletko huomannut saman

Anja ja Johannes Larikka Seinäjoen Ylistarossa siirtyivät Suomessa ensimmäisten joukossa robottilypsyyn: "Alku oli hankalaa, kun yksikään lehmä ei ensin osannut mennä robotille"

Olitko paikalla vuonna 2006? Farmari-näyttelyn iso hitti kiinnosti myös politiikan isokenkäisiä

Sieni-perunakiusaus