Mielipide

Vain yksi on alkiolainen

Riikka Slunga-Poutsalo väitti kolumnissaan (MT 15.2.) keskustan ja perussuomalaisten olevan läheistä sukua, peräti serkkuja. Asiahan ei ole ihan noin.

Veikko Vennamon SMP:stä voi toki käyttääkin nimitystä serkku, ja olisikohan Timo Soinin aikaiset persut sitten pikkuserkkuja, mutta Halla-ahon ja kumppaneiden sukulaisuussuhde on sama kuin ulkomailta adoptoidulla, toki sukulaisia on, mutta ei minkäänlaista veri­sukulaisuutta.

Nykyisellä perussuomalaisella puolueella ei ole mitään tekemistä alkiolaisuuden kanssa. Se edustaa eurooppalaista ja maailmanlaajuista populistista liikettä.

Siinä Slunga-Poutsalo oli oikeassa, että keskustalla on kunniakas historia. Se jatkuu puolustaen edelleenkin vahvasti myös meitä maaseudun asukkaita.

Perussuomalaisten maa­talouskannanotoista ei tule muuta mieleen kuin työmies Putkosen sanoma, tulee viljelijälle sato tai kato, aina yhteiskunta maksaa. Eipä kerro kovin suuresta viljelijöiden arvostuksesta.

Nyt tulee kuitenkin kuntavaalit. Niissä ei ratkaista, mikä hallitus maatamme hallitsee, eikä maataloutemmekaan tulevaisuutta, vaan se, miten meidän jokaisen omaa kuntaa seuraavat neljä vuotta hallitaan, miten meidän lähipalvelumme turvataan.

On osuvasti sanottu, äänestäkää sellaista, jolle olisitte valmis luovuttamaan kotinne avaimet.

Lasse Siukkola

Kouvola

Lue lisää

PS:n puoluesihteeri ampuu alas autojen seurantajärjestelmän

MT-kysely: Keskustan viljelijäkannatus kuntavaaleissa putoamassa rajusti – joka kuudes viljelijä antaisi äänensä perussuomalaisille

Porvaripuolueet ovat hylänneet ruuan tuottajat

Mielipide: Kokoomuksessa maataloudesta puhuvat vain pääkaupunkiseudun kansanedustajat – he kilpailevat vihreiden kanssa siitä, kuka sanoo ilkeämmin maanviljelijöistä