Mielipide

Ruusuja ja risuja Postille

Onnittelut 380-vuotiaalle postille! Siitä ruusut.

Toimitusjohtaja Heikki Malinen kirjoitti, miten posti on jakanut lukijoille Maaseudun Tulevaisuutta vuodesta 1916 lähtien. Samalla Malinen toivoi, että niin voisi tapahtua myös pitkälle tulevaisuuteen (MT 5.9.).

Minulta meinasi kyllä kesällä usko ja toivo loppua siihen, että Maaseudun Tulevaisuutta vielä jaetaan tilaaville lukijoille. Usean viikon ajan maanantain lehteä (tai muutakaan postia) ei kannettu kuuden kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Maanantain lehti tuli yhdessä keskiviikon lehden kanssa.

Postin jakelupalvelu netissä kertoi aina, että asuinalueellani ei ole jakeluhäiriöitä. Lähetin aina palautelomakkeen, johon alkuun vastattiin nopeasti, sitten viikon viiveellä ja joskus ei lainkaan.

Vastaus oli aina samanlainen, että saattaa olla paikallisia jakeluhäiriöitä, ja että ottakaa yhteys lehden julkaisijaan. Kahdesti varmistin asian Maaseudun Tulevaisuudesta/Viestilehdistä. Siellä ei ollut mitään vikaa, vaan vika oli postissa.

Ymmärrän toki tilapäiset jakeluhäiriöt, mutta syytä ei saisi siirtää syyttömille, vaan tunnustaa, että vika on oma. Sitä myös toivoisin, että netissä olevalla jakeluhäiriöpalvelulla olisi jokin tietoa antava merkitys. Tästä risut.

Jouni Koskela

Tampere

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Joulupukin pääposti palvelee pääsiäisenäkin, muut Postin omat myymälät ovat pyhinä kiinni

Posti vähentämässä yli 240 henkilöä postimäärän pienentyessä

Maakunnista arvostelua Ylelle ja Postille