Mielipide

Keskustan puoluekokous on vedenjakaja

Syyskuussa pidettävä ylimääräinen puoluekokous tulee olemaan vedenjakajana Suomen Keskustan tulevaisuudelle. Niin tärkeä se tulee olemaan.

Maamme nykyinen hallitus, jossa keskusta on vasemmiston ja vihreiden ”apupuolue”, on ottanut jo joitakin askelia sellaiseen suuntaan, jota keskustan kannattajat eivät kerta kaikkiaan voi hyväksyä. Jatkuessaan linja tulee romahduttamaan keskustan kannatuksen sekä Suomen talouden ja moraalin.

Pääministeri Antti Rinteen (sd.) osallistuminen Pride-kulkueeseen osoittaa kristityn maan pääministeriltä arvostelukyvyn puutetta. Pakolaispolitiikassa Suomi heti ottaa irtiottoa EU:n yhteisestä rintamasta ottamalla turisteja veneestä pakolaisstatuksella maahamme elätettäviksi.

Pääministeri Juha Sipilän (kesk.) johdolla saatu maamme velkaantumisen taittuminen ja työllisyyden parantuminen aiotaan romuttaa valtavalla lisävelalla, jota kansalaiset saavat maksaa vuositolkulla. Työllisyysasteen nostokin tapahtuu verovaroilla tukityöllistämällä, jotta tilastot näyttäisivät hyviltä.

Antti Rinteen hallituksen toimenpiteet viittaavat vahvasti Venezuelan katastrofitielle. Kun vuonna 1966 maahamme tuli vasemmistoenemmistöinen eduskunta, yli 300 000 työtöntä muutti Ruotsiin töihin. Venezuelassa sosialistihallitus on saanut aikaan talouskatastrofin ja yli kolme miljoonaa kansalaista on paennut naapurimaihin töihin.

Keskustan ylimääräisen puoluekokouksen tulee päättää, että keskusta lähtee nykyisestä hallituksesta ja perustaa uuden hallituksen kokoomuksen ja perussuomalaisten kanssa kehittämään maatamme siltä pohjalta ja sillä linjalla, jonka Sipilän hallitus aloitti: kansalaisten hyvinvoinnin ja vaurauden takaamiseksi.

Hyvinvointivaltiosta hyvin voivaan kansaan.

Erkki O. Auranen

Espoo

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Rahoituskehys on Rinteen tulikoe

Eläkkeiden korotus on oikein painotettu

Lukija vaatii ylimääräiseltä puoluekokoukselta päätöstä: Keskustan on lähdettävä hallituksesta ja perustettava uusi