Ravien paluu vahva elonmerkki - Pääkirjoitus - Maaseudun Tulevaisuus
Pääkirjoitus

Ravien paluu vahva elonmerkki

Ravit päästiin Suomessa avaamaan maanantaina kahden kuukauden koronatauon jälkeen. Joensuun Linnunlahdella paikalla oleilla hymy oli herkässä, vaikka kisat toistaiseksi käydäänkin ilman yleisöä (MT 20.5.). Kiire ja poikkeusolot vaikeuttavat edelleen ravien järjestämistä. Kesän mittaan moni tapahtuma saa toivottavasti paikalle myös yleisöä.

Suurten eläinten paluu kilparadoille on vahva elonmerkki koronakeväässä. Kaviourien jytinä antaa toivoa ja tarjoaa taas elämyksiä myös uusille lajista kiinnostuneille. Ala on silti merkkitapahtumien peruuntumisten vuoksi vaikeuksissa, joita kattojärjestö Suomen Hippoksen johtajavaihdos ei yksin ratkaise. Kiistojen sijaan hevosala tarvitsee yhteistä suuntaa ehkä enemmän kuin koskaan.

Lue lisää

Huvipuisto Powerparkin kesäkausi käynnistyy poikkeusoloissa – laitekuskeilla on visiirit, tiskeillä suojapleksit ja jonoissa pidetään turvavälit

Hippos: Kasvattajapalkinnot saadaan liikkeelle ensi viikosta alkaen

Hotellibisnes alkaa elpyä hiljalleen – isot ketjut avaamassa puolet hotelleistaan

Hallitus jätti raviväen odottamaan luvattuja rahoja kesän yli – Miksi jo tehtyä päätöstä veikkausvarojen kompensoinnista ei vain nuijittu pöytään budjetissa?