Pääkirjoitus

Soini tulee jälkijunassa

Entinen ulkoministeri Timo Soini ei malta lomailla. Julkisuuspelin taitava Soini on kesän aikana ehtinyt ehdottamaan perussuomalaisten ja keskustan yhdistymistä "maalaisliitoksi". Viimeksi hän heitti ilmoille koepallon uuden SMP:n perustamisesta, johon kuuluisivat kristillisdemokraattien lisäksi pettyneet keskustalaiset ja perussuomalaiset.

Soinin alkiolainen puoluehanke on pahasti jälkijunassa. Keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhonen esitti vuonna 2007 perussuomalaisten ja keskustan yhdistymistä. Tuolloin perussuomalaisten nousukiitoa vetänyt Soini tyrmäsi ehdotuksen alkuunsa.

Lue lisää

Jussi Halla-aho kritisoi maataloustukia "kitkuttelemiseksi kepulaisella tukiaispolitiikalla" – MTK:n Wallin pöyristyi: "Toivon, että kyseessä on yksittäinen heitto"

Paavo Väyrynen nousi keskustan puoluehallitukseen

Perussuomalaiset kunnanvaltuutetut ovat innokkaimpia jatkamaan – Pitkään kestänyt valtuustojäsenyys ja motivaation puute yleisimmät syyt luopua

Keskusta esittää: Maksuhäiriömerkinnän pitäisi lähteä nykyisen jopa neljän vuoden sijaan pois puolen vuoden kuluttua velkojen kuittaamisesta