Keskusta kaipaa johtajuutta - Pääkirjoitus - Maaseudun Tulevaisuus
Pääkirjoitus

Keskusta kaipaa johtajuutta

Keskustan puheenjohtajalle Katri Kulmunille ei ole ilmaantunut haastajaa, vaikka Oulussa järjestettävään puoluekokoukseen on aikaa enää runsas kuukausi. Yleinen oletus on, että tiede- ja kulttuuriministeriksi palaava Annika Saarikko kertoo ehdokkuudestaan ensi viikolla.

Kulmuni on kesän aikana kiertänyt maakuntia, mutta selvää kantaa esimerkiksi EU:n elvytyspakettiin ei ole kuultu. Hallituksessa keskustan ääntä käyttää valtiovarainministeri Matti Vanhanen. Julkisuudessa on näkynyt lähinnä europarlamentaarikko Mauri Pekkarisen ja kansanedustaja Mikko Kärnän riitely. Puolue kaipaisi kipeästi johtajuutta ja selvää linjaa.

Lue lisää

Keskustan varapuheenjohtaja Honkosen odotetaan lähtevän mukaan puheenjohtajakisaan – torstaina Saarikko haastoi Kulmunin

Puolueen puheenjohtajan haastaminen on hyväksyttävämpää kuin ennen – keskustan istuva puheenjohtaja haastettu viimeksi 40 vuotta sitten

Kärnä syyttää armeijaa muonittavaa Leijona Cateringia valehtelusta – Leijona Catering: "Kyse oli yksittäisestä lihaerästä, 1.6. lähtien kaikki lihatuotteet kotimaisia"

Keskustan viides kolonna