Pääkirjoitus

Yrittäjyys tulee tutuksi tekemällä

Perho lukiolaiset järjestävät kunnan yritysmessut osana työelämän ja yrittäjyyden opintojaan. Historian ja yhteiskuntaopin opettaja Terhi Honkosen mukaan oppilaiden asenteet ja osaaminen ovat kohdallaan. Hän kiittää oppilaiden sitoutuneisuutta, monitaitoisuutta ja valmiutta vastuunottoon. (MT 10.5.)

Perhon lukion opiskelijat ovat hyvä esimerkki, miten nuoret voivat itse tekemällä oppia työelämää ja yrittäjyyttä. Viime lauantaina pidettyjen messujen valmistelu on aloitettu opiskelujen ohella jo marraskuussa. Nuoret ovat hyvin ajan hermolla, koska tapahtuman paneelikeskustelun aiheen on lähiruoka ja biotalous. Ne ovat molemmat tulevaisuuden aloja.

Terhi Honkosen mukaan oppilaiden asenteet ja osaaminen ovat kohdallaan.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

SDP:n Marin ennustaa ilmastoon, luontoon ja metsähakkuisiin liittyvien kysymysten olevan hallitusneuvotteluiden vaikeimpia

Perhon lukiolaiset järjestävät yritysmessut osana opintojaan – "Tämän jaksaa, koska tämä on mukavaa"

Näyttelijä Elina Knihtilä kasvoi sukutilallaan maaseudun puolustajaksi – näin hän kertoi lapsuudestaan Kantrille vuonna 2011