Pääkirjoitus

Yrittäjyys tulee tutuksi tekemällä

Perho lukiolaiset järjestävät kunnan yritysmessut osana työelämän ja yrittäjyyden opintojaan. Historian ja yhteiskuntaopin opettaja Terhi Honkosen mukaan oppilaiden asenteet ja osaaminen ovat kohdallaan. Hän kiittää oppilaiden sitoutuneisuutta, monitaitoisuutta ja valmiutta vastuunottoon. (MT 10.5.)

Perhon lukion opiskelijat ovat hyvä esimerkki, miten nuoret voivat itse tekemällä oppia työelämää ja yrittäjyyttä. Viime lauantaina pidettyjen messujen valmistelu on aloitettu opiskelujen ohella jo marraskuussa. Nuoret ovat hyvin ajan hermolla, koska tapahtuman paneelikeskustelun aiheen on lähiruoka ja biotalous. Ne ovat molemmat tulevaisuuden aloja.

Terhi Honkosen mukaan oppilaiden asenteet ja osaaminen ovat kohdallaan.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kokoomuksen Häkkänen patistaa hallitusta Finnpulp-analyysiin: "Kannattaako Suomeen investoida ja millä ehdoilla luonnonvaroja voi hyödyntää?"

Farm to Restaurant -hanke kehittää palvelua, joka antaa ravintoloille tietoa lähiruuasta ja helpottaa sen tilaamista

Keski-Suomen kansanedustajat kaipaavat parempaa ennustettavuutta metsäpolitiikkaan – "Neljän vuoden välein saa jännittää, miten lait ja verotus muuttuvat"