Pääkirjoitus

Yrittäjyys tulee tutuksi tekemällä

Perho lukiolaiset järjestävät kunnan yritysmessut osana työelämän ja yrittäjyyden opintojaan. Historian ja yhteiskuntaopin opettaja Terhi Honkosen mukaan oppilaiden asenteet ja osaaminen ovat kohdallaan. Hän kiittää oppilaiden sitoutuneisuutta, monitaitoisuutta ja valmiutta vastuunottoon. (MT 10.5.)

Perhon lukion opiskelijat ovat hyvä esimerkki, miten nuoret voivat itse tekemällä oppia työelämää ja yrittäjyyttä. Viime lauantaina pidettyjen messujen valmistelu on aloitettu opiskelujen ohella jo marraskuussa. Nuoret ovat hyvin ajan hermolla, koska tapahtuman paneelikeskustelun aiheen on lähiruoka ja biotalous. Ne ovat molemmat tulevaisuuden aloja.

Terhi Honkosen mukaan oppilaiden asenteet ja osaaminen ovat kohdallaan.
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ilman henkilökuntaa toimivassa lähiruokakontissa voi tehdä ostoksia kellonajasta riippumatta

Kaikelle Somerolla syötävälle lihalle tulee alkuperämerkintä

Sikapitäjän Makkara ja Kalja luottaa kotimaiseen ja vierastaa piperrystä – "Mitä sitä oluesta puhumaan, sehän on kaljaa"