Kiitos, maakuntien väki! - Pääkirjoitus - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Pääkirjoitus

Kiitos, maakuntien väki!

Maaseudun Tulevaisuutta saatiin perjantaina jakoon eri puolille maata ensimmäistä kertaa postilakon aikana. Maakuntien väki – MTK:n tuottajaliitot, tuottaja- ja metsänhoitoyhdistykset, maatalouskauppa, farmarit ja muut maaseudun ystävät – osoittivat yhteistyön voiman. Oma lehti haluttiin talkoohengessä viedä mahdollisimman monen saataville.

Maaseudun Tulevaisuudessa olemme ylpeitä ja kiitollisia siitä luottamuksesta, jota niin monien tahojen työ lehden jakamiseksi osoittaa. Toivomme postilakon päättyvän pian. Sen pitkittyessä jatkamme yhdessä lukijoidemme kanssa ponnisteluja lehden saamiseksi yhä kattavammin koko maahan. Yhdessä pärjäämme. Kiitos teille, maakuntien väki!

Lue lisää

MTK:n Viljasen mukaan ympäristöministeri Mikkosen suurin ongelma on asenne – "Jos viljelijät koetaan vastapuoleksi, heijastuu se kaikkiin asiakysymyksiin"

Puolet viljelijöistä tyytyväisiä MTK:n edunvalvontaan koronakriisissä – "Hajautettu yhteiskuntarakenne on osoittanut vahvuutensa, mutta yksikään puolue ei nosta sitä esille, ei edes keskusta"

Edunvalvonta on vaikea laji

Hallitus kannattaa EU:n 30 prosentin suojelutavoitetta