Vieraskolumnit

Miljoona virkaa: Virittäytymällä menestykseen

Sari Hyvärinen: Meillä on rajattomat mahdollisuudet toteuttaa itseämme ja unelmiamme.

Itseluottamus on toimivien tekojen luonnollinen sivutuote. Menestys ei ole vahinko. Meillä on rajattomat mahdollisuudet toteuttaa itseämme ja unelmiamme.

On vain niin kiire tehdä tekoja, toteuttaa toimintaa, olla tehokkaan oloisia että unohdamme pysähtyä edes hetkeksi. Muistatko, mistä unelmoit? Käytätkö tekemistä verukkeena olla tuntematta itseäsi, tunteitasi, kehoasi tai ihmissuhteitasi? Pidätkö itsesi kiireisenä toivoen tekojesi tuovan kaivatun elämän ja vähän lisää tekemistä, jonka alle hautautua piiloon?

Uskallatko pysähtyä? Kuunnella itseäsi? Sitä syvintä sinua, joka ei ole kehosi tai mielesi, vaan jotain pysyvämpää ja syvempää? Pystytkö virittämään signaalisi omalle taajuudellesi? Onko tämä lukemasi sinusta vain huuhaata vai tunnetko pienen tuttuuden tunteen lukiessasi näitä sanoja?

Osaatko olla taajuudellasi, virittäytyä kuuntelemaan syvintä itseäsi? Kehen voit luottaa, kuka on peilisi kurkistaessasi sisimpääsi? Missä voit tuntea itsesi turvalliseksi, nähdä oman heijastuksesi ja olla aito itsesi? Tiedätkö, mitä haluat? Unelmien inkubaattorisi olet sinä itse. Saatat silti tarvita tukea ja luotettavia peilejä matkallasi.

Kun toimit omasta taajuudestasi käsin, tekosi ovat linjassa unelmiesi kanssa. Toimintasi on tehokasta ja tuottaa toivomaasi menestystä helposti ja aidosti.

(Ja jos koko kirjoitus oli mielestäsi silkkaa huuhaata, käytä sitä ihmeessä sytykkeenä. Ja sitten liekkien syttymistä katsellessasi toivon sinun muistavan edes pienen kipinän omasta syvimmästä itsestäsi.)

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Miljoona virkaa: On typerämpiäkin tapoja hassata aikaa ja rahaa

Miljoona virkaa: Lattusen Väinö

Miljoona virkaa: Lapsiperheen tautiaallolla on myös hopeareunus