"Edes 1990-luvun lama ei rokottanut vapaa-ajan rakentamista" – hirsirakentajalla on vahva tilauskanta ja uskoa lomarakentamisen kasvuun - Rakentaminen - Maaseudun Tulevaisuus
Rakentaminen

"Edes 1990-luvun lama ei rokottanut vapaa-ajan rakentamista" – hirsirakentajalla on vahva tilauskanta ja uskoa lomarakentamisen kasvuun

Salvos Oy:n neljän miljoonan euron investointi Pyhännän tehtaan tuotantotilojen laajennukseen valmistuu toukokuussa.
Svetlana Semkova maalasi maanantaina Pyhännän tehtaalla ovea. Hirsimökkeihin ja -taloihin halutaan isot ikkunat, ulkopintojen pitää olla tummat ja sisäpintojen vaaleat.

Hirsirakentaja Salvos Finland Oy:n uusien tuotantotilojen pystytys alkoi viime vuoden loka­kuussa Pohjois-Pohjanmaalla Pyhännällä. Silloin koronapandemiasta ei ollut tietoakaan.

Kun neljän miljoonan euron investointi valmistuu nyt touko­kuussa ja 1,2 miljoonan investointi lokakuussa, taloustilanne on ehtinyt mullistua.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Janne Paloviidan lypsykarjapihatto nousi koronasta huolimatta ripeästi – luotettava urakoitsija avain onnistumiseen

Näin tuunaat mökkisi myyntikuntoon – "Kaikki menevät kaupaksi, kun hintapyyntö on realistinen"

Rakennusalan toimijoita kerätään yhteen hiilineutraalin rakentamisen kehittämiseksi – "Parhaimmillaan rakennus voi sitoa enemmän hiiltä kuin vapauttaa"

Meneekö sinullakin sormi suuhun ajettavan ruohonleikkurin huollon kanssa? Koneviesti kertoo, mitkä asiat ennen kevään ensimmäistä ajokertaa on hyvä tarkistaa