Uutiset

Mascate Match saa uusia tehtäviä – toimii HIFK:n ja Kalpan SM-liigamatsin suojelijana

Ensi tiistaina Helsingin Jäähallissa lyövät kättä raviurheilu ja jääkiekko. Ottelun yhteydessä lanseerataan laajemmalle yleisölle myös uudistunut uutispalvelu MT Ravinetti.
Jarkko Sirkiä
Massi on saavuttanut HIFK-raviliigalaisten suosion paitsi upeiden suoritustensa myös ystävällisen ja uteliaan luonteensa vuoksi. Tammaa tervehtivät joulun alla pidetyssä tapaamisessa Taina Malin (vas.), Mirja Mustonen ja Riitta Uittin.

HIFK ja Kalpa Kuopiosta kohtaavat ensi viikon tiistaina SM-liigan ottelussa Helsingin Jäähallissa. Ruotsissakin menestynyt Mascate Match toimii tilaisuuden suojelijana, sillä ottelussa esitellään kiekkoväelle raviurheilua.

Tosin Massi ei itse saavu paikalle edustusemännäksi, vaan se saa keskittyä treenikauteen kotona Vihdin Huhmarissa Pekka Korven tallilla. Hevosvoimia edustavat Vermon ravikoulun hevonen ja poni, jotka tervehtivät otteluun saapuvia.

Massin 3- ja 4-vuotiskauden tuloista vähennetään kaikki kustannukset. Sen jälkeen syntyvä voitto puolitetaan kimpan tuhannen osakkaan ja Sylva ry:n kesken.

HIFK:n raviliiga, joka toimii Vermon yhteydessä, sai itse päättää hyväntekeväisyyskohteen. Siksi valikoitui syöpälasten ja heidän perheidensä elämää tukeva Sylva ry, jolla on ollut jääkiekkoseuran kanssa yhteistyötä jo aiemminkin.

Tiistain ottelun yhteydessä lanseerataan kiekkoväelle MT Ravinettiä, joka on talven mittaan uudistunut palvelun vaihdettua samalle uutissivustolle omistajansa Maaseudun Tulevaisuuden kanssa.

HIFK ja Sylva tarjoavat otteluun lippuja syövästä toipuneiden lasten perheille. Massin omistajat voivat myös nähdä ottelun etuhintaan.

Uutista korjattu kello 15:08: Kalpa on Kuopiosta, kuvassa keskellä on Mirja Mustonen.

Uutista on korjattu kello 17:59: Kuvassa vasemmalla on Taina Malin.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mascate Matchin aloitusstartti selvillä – ”Tuntuu terveeltä ja pirteältä”

Video Vermosta: Mitä MT Ravinetissä on luvassa seuraavaksi?

Raviurheilu ja jääkiekko järjestävät yhdessä hyväntekeväisyystapahtuman

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video