Uutiset

Päivän ravit: Oulu ja Lappeenranta jakavat Magic Mondayn

Toto65-kierroksen avainkysymys on, pääseekö Minto’s Don Juan avauskohteessa keulaan?
Terhi Piispa-Helisten
Tapiro Jet saattaa tarjota suursuosikki Minto's Don Juanille Äimärautiolla haasteen. Taktiset ratkaisut rattailla tekee tänään Jukka-Pekka Kauhanen, kuvan Tapio Perttunen ohjastaa Lappeenrannan avainhevosia.

Viimeksi Minto’s Don Juan lähti todella liukkaasti, eikä starttiraketti Tapiro Jetillä ollut ulkopuolelta asiaa ohi. Nyt lähtöpaikat ovat toisin päin, ja kun Tapiro Jetinkin esitys oli viimeksi pirteä, Jukka-Pekka Kauhanen ei välttämättä luovu keulapaikasta suosiolla. Silloin peli menee mielenkiintoiseksi.

Lappeenrannan paras varmaehdokas löytyy heti seuraavasta kohteesta. Adrienne’s Ami pysyy nykyään entistä paremmin Tapio Perttusen hallinnassa, ja samanlaisena kuin viime torstaina siitä ei tulla ohi. Confidence Man ja Wind Of Victory ovat tosin hyväkuntoisia vastustajia.

Ruotsin Toto64-ravit ajetaan Halmstadissa. Suomalaisväriä kohdelähtöihin tuovat ohjastajat Peter Ingvers, Henna Halme, Hanna Lähdekorpi ja harvemmin Halmstadin arkiraveissa vieraileva Kaj Widell. Hanna Lähdekorven ajokki on isä Kari Lähdekorven omistama Bastian.

Leangenin Toto65-pelissä Norjassa on tarjolla 37 460 euron jackpot.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Gerry saalistaa avausvoittoaan Suomessa - avoimen sarjan hevoset kohtaavat Bollnäsin Toto64-kierroksella

Päivän ravit: Magical Princess ja An-Dorra dominoivat Villinmiehen Tammakilvan karsinnoissa – Katja Melkon saksalaisruuna Örebron ankkurina

Päivän ravit: Vermossa isokenkäisiä, varsoja, teräsmiehiä ja tammatähtiä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video