Vierasblogi: Mikä ihmeen bäkkäri? - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Vierasblogi: Mikä ihmeen bäkkäri?

Hevosen menestyksen takana on aina huipputiimi, johon kuuluvat omistaja, kuski, valmentaja ja hevosenhoitaja. Hevosenhoitaja on kokonaisuuden toimivuuden avainhenkilö. Hän pitää ohjat käsissään kiireessäkin ja tuntee hevosen läpikotaisin. Hevosenhoitaja tietää, mitä hevoselle kuuluu juuri nyt, avainhetkellä. Jollei hoitaja voi hyvin, ei voi hevonenkaan.
BÄKKÄRI
Bäkkäri perustettiin hevosenhoitajien ja taustajoukkojen tukikohdaksi, paikaksi, jossa voi huokaista hetkeksi ravi-illan tiimellyksessä. MT Ravinetti on mukana tukemassa Bäkkärin toimintaa.

Bäkkäri perustettiin hevosenhoitajien ja taustajoukkojen tukikohdaksi, paikaksi, jossa voi huokaista hetkeksi ravi-illan tiimellyksessä. Bäkkäri löytyy tapahtumissa sellaiselta paikalta, jonne on lyhyt matka katoksilta ja johon on helppo tulla. Bäkkärillä tarjoillaan taustajoukoille sesongin mukaisia juomia sekä pientä purtavaa. Bäkkärillä voi myös lepuuttaa jalkojaan ja istahtaa.

Bäkkäri kokosi yritysten voimat yhteen. Haluamme huomioida asiakkaitamme uudella tavalla sekä tuoda hyvää mieltä. Kaikki alkoi siitä kun mietimme keinoja, miten voisimme auttaa hevosenhoitajia ja taustajoukkoja. Kaikki taustalla olevat yritykset ovat pieniä toimijoita alalla. Ajattelimme, että mikäli saamme useamman yrityksen mukaan toimimaan yhdessä, pystymme paremmin olemaan mukana ja tarjoamaan enemmän sekä jakamaan kustannukset keskenämme. Mukana Bäkkärissä ovat seuraavat yritykset: Lantmännen Krafft Ab, Back On Track, Oranta Equus, Hevoset Messut sekä MT Ravinetti. Olemme sopineet, että Bäkkärillä ei mainosteta eikä myydä omia tuotteitamme, vaan olemme pelkästään tukena ja Bäkkäri-tila on tarkoitettu pelkästään rentoutumiseen.

Tapahtumapaikka tai ravirata osoittaa alueen, johon Bäkkäri perustetaan. Olemme toimineet varikkoalueella valjaskatoksessa, meillä on ollut oma teltta mukana tai olemme saaneet raviradalta jonkin muun tilan käyttöömme. Pyrimme rakentamaan tilasta mahdollisimman viihtyisän, jotta jokainen haluaisi tulla sinne poikkeamaan. Pyrimme myös kuuntelemaan hevostenhoitajien toiveita. Esimerkiksi Teivon Popeda-raveissa hevosenhoitajat saivat halutessaan Bäkkäriltä kampauksen tai meikin. Olimme palkanneet Bäkkärille koko illaksi kaksi kampaajaa/meikkaajaa.

Ravirata hoitaa voittajahevosten hoitajien haastattelut ja julkaisee ne tapahtuman aikana sosiaalisen median kanavissaan. Bäkkäri-yritykset jakavat julkaisut omilla sivuillaan, näin hevosenhoitajat saavat myös ansaitsemaansa julkisuutta ja arvostusta. Monesti hyvin tunteikkaat haastattelut jäävät yleisön mieleen.

Voittajahevosten hoitajille lahjoitetaan aina myös tuotekassi, joka sisältää Bäkkäri-yritysten tuotteita. Tämä on yhteistyötä ja hyvää mieltä parhaimmillaan. Saamme toiminnastamme paljon hyvää palautetta ja taustajoukot ovat olleet positiivisesti yllättyneitä. Raviradat saavat myös poikkeuksetta hyvää palautetta kun hoitajia ja taustajoukkoja huomioidaan.

Tänä vuonna Bäkkärin löytää ainakin Hevoset Messuilta, Kuninkuusraveista Seinäjoelta, Vermosta, ja ensimmäisen kerran ratsastuskilpailuista, Ratsastuskoulujen Mestaruuskilpailuista Ypäjältä. Bäkkärin voi mahdollisesti löytää myös muista ravitapahtumista. Bäkkärillä on omat Facebook sivut ja Instagram-tili (Bakkari_Suomi).

Kirjoittaja Sirkku Korkiamäki on yhteyshenkilönä Bäkkärissä ja toimii Krafft-hevosrehujen markkinoinnissa.

MT Ravinetti on mukana tukemassa Bäkkärin toimintaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Vierasblogi: Ravipäätöksenteko hämmentää

Vierasblogi: Kimppaomistaminen 2.0

Vierasblogi: Miksi Ruotsissa järjestetään vielä raveja?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video