Uutiset

Päivän ravit: Vermossa ja Halmstadissa 75 - Ranskassakin ajetaan ilman yleisöä

Lauantain ravit Euroopassa ajetaan ilman yleisöä, kun Ranskassakin hallitus päätti, että eilisestä alkaen hevoskilpailuihin ei päästetä yleisöä. Korkeinta tasoa kilpailuissa edustavat tänään Vermon ja Halmstadin 75-ravit.
Kuva: Terhi Piispa-Helisten
Willow Pride ja Ari Moilanen rattaillaan ovat suosikkeja Vermon lauantain 75-raveissa. Ne ajetaan, kuten kaikki merkittävimmät ravit Euroopassa, ainakin joitakin viikkoja tästä eteenpäin, ilman yleisöä. Tanskassa ja Norjassa raviurheileminen on keskeytetty kokonaan.

Vermon ravit vihjaavat kevään tulosta monilla tavoilla, mutta yleisöä ei nyt siis saada liikkeelle. Keli on hyvä ja urheilullinen taso korkea. Kavioliiga-osakilpailu ajetaan tällä kertaa pelkästään tammoille Espoon palkinnossa, jossa jaetaan kymppitonnin ykkösraha. Willow Pride saa vastaansa mm. Stoneisle Oceanin ja nousua uudelle tasolle, tammojen eliittiin, havittelevan Ice Winen.

Vermon ravit alkavat kello 14. T75 menee kiinni 15.30.

Halmstadissakin 75:n ytimessä on suomalaista osaamista. Kotiradan valmentaja Petri Puro on ykköshahmo kahdella suosikilla ja yhteensä kolmella hevosella 75-kohteissa. Lisäksi Grainfield Aiden sekä Hannu Korpi ovat tänä talvena osoittaneet, ettei heitä saa unohtaa millään tasolla.

Pääset tästä Halmstadin vihjeisiin, joissa Petri Puro kertoo hevosistaan ja muutenkin kuulumisiaan.

Ruotsin 75-ravit alkavat kello 15.30. Pääpeli menee kiinni 17.20.

Ranskan raveista Veikkauksen ohjelmassa ovat tänään hieman pienemmät Lisieuxin ravit Normandiasta. Niissäkin on suurin ykköspalkinto kuitenkin 11250 euroa, ja nekin ajetaan siis tänään ilman yleisöä.

Liseuxissa aloitellaan 13.15 Suomen aikaa. Kaikkia mainittuja raveja voi ja kannattaa siis seurata TotoTV:ltä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Korpi: Massilla Ruotsiin - Hotshot Luca yllätysvalmis - Kymenlaaksoon hyviä varsoja

Miten Koronavilkku kertoo altistuksesta, mitä sen jälkeen pitää tehdä ja mikä on avainosuma? Tässä vastaukset tärkeimpiin kysymyksiin sovelluksesta

CNN: Korkeimman oikeuden tuomarinimityksen määrä edetä suunnitellusti – Trumpin tuomariehdokkaan julkistamisseremonia muodostumassa koronalingoksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video