Uutiset

Hannu Korpi jatkaa vielä Ruotsissa – ”Katotaan miten täällä käy”

Edes Suomen hallituksen suunnitelmat sulkea rajat eivät saameet Hannu Korpea keskeyttämään menestyksekästä Ruotsin turnettaan.
Anu Leppänen
Hannu Korpi kohtasi takaiskun hevosia lauantaiksi Bergsåkeriin ilmoittaessaan, muttei jäänyt suremaan sitä. Raveja riittää ensi viikolla Solvallassa, jos ravitoiminta Ruotsissa ylipäänsä jatkuu.

Hevoset jatkavat huippukunnossa, ja Suomessa ravitoiminta keskeytyy. Ruotsissa esimerkiksi Grainfield Aidenille on tarjolla 28.3. isopalkintoinen hopeadivisioonan finaali Solvallassa.

Täysiä takeita ravitoiminnan jatkumisesta Ruotsissakaan ei tietysti ole.

”Kahta puolta naapureissa ravit on lopetettu, katotaan miten täällä käy”, Hannu Korpi pohtii.

Hänen hevosistaan Langen’s Airborne ja yskäinen Janis Joplin Boko lähtivät Suomeen, mutta Ruotsissa on vielä kuusi hevosta. Ne saivat pitää nyt huiliviikon.

”En ilmoittanut hevosia perjantaiksi Solvallan lounasraveihin, kun olin lähdössä Momarkeniin. Ja ne ravithan sitten viime perjantaina peruttiin.”

 ”Olisin ilmoittanut viisi hevosta Bergsåkeriin, minne ravit siirrettiin, mutta suomalaiset hevoset olisi pitänyt ilmoittaa jo perjantaiaamuna. Miten sen olisi tehnyt, kun ei ollut tietoa vielä koko raveista”, Korpi ihmettelee.

”No, hevosille pieni tauko tekee vaan ihan hyvää. Ja Solvallassa ajetaan ensi viikolla kolmet ravit, että kilpaa pääsee kyllä ajamaan.”

Kuunvaihteessa Hannu Korven on tarkoitus palata Suomeen ja siviilitöihin. Mahdollinen rajan sulkeminen ja liikennöinnin vähentyminen saattaa vaikuttaa asiaan.

”Mutta ei tämä pahimpia paikkoja olisi jäädä hevosten kanssa jumiin, varsinkaan niin kauan kuin raveja ajetaan”, Korpi veistelee.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Hannu Korven jaakobinpaini päättyi – ”Pitkään tätä tuli mietittyä”

Runsaudenpulaa varmoista Solvallan 75-finaalikierrokselle

Nyt se on varmaa: Ruotsin ravit jatkuvat entiseen malliin - ainakin toistaiseksi

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video