Uutiset

Päivän ravit: vain Ruotsissa jatketaan - Solvallassa ja Rommessa vahva suomalaispanos

Muut urheilut ovat seis, mutta Ruotsin ravit rullaavat. Solvallan lounasravit ja Rommen 64-ravit ovat menuulla, ja kovia suomalaisodotuksia löytyy kummistakin raveista. Rommeen saatiin jackpotkin.
Ville Toivonen
Einari Vidgrén Oy:n omistamat tai osaomistamat tosi lupaavat ruunat Djokovic ja Radetzky kilpailevat tänään Ruotsin raveissa. Einari Vidgrén Oy:n omistavat Vidgrénin veljekset Jarmo, Juha, Janne ja Jukka. Kuvassa veljeksistä aktiivisesti raveja harrastava Juha Vidgrén.

Solvallan T65-raveista iltapäivältä löytyvät mm. Katja Melkon valmentamat kovat voitonsaumat, aloittelevat Ecco Qui ja Grace Journey. Ensinmainittua ohjastaa Kaj Widell ja jälkimmäistä Jorma Kontio. Pia Huusarilta taas starttaa Street Dance ja Hannu-Pekka Korvelta Die Kaiserin.

Solvallan ravit alkavat kello 13.20 Suomen aikaa. Pääpeli T65 menee kiinni 13.45 lähdöstä kaksi.

Illalla ajetaan puolestaan Rommessa, missä kiinnostavaa suomalaisittain ovat mm. Einari Vidgrén Oy:n kaksi tosi lupaava ravuria Mattias Djusen valmennustallista. Viime vuoden Kriteriumin finalisti Djokovic aloittaa kautensa. Radetzky, jonka Vidgrénit omistavat yhdessä Tero Lehterän kanssa, puolestaan koittaa pitää tappiotonta tiliään Ruotsin puolella yllä: neljä starttia - nelä vakuuttavaa voittoa. Radetzky on Die Kaiserinin veli, joten Lehterällä on myös jännä päivä. Jälkimmäisen hän omistaa yksin - samoin molempien emän Windfall Hossin. Radetzkyn lähdössä starttaa myös Pekka Korven valmentama Crazeman ohjissaan Kontio. Rommen raveihinhan pelataan Veikkauksella myös pitkävetoa ja livevetoa. Rommen 64-peliin tuli torstai-illan pelistä jackpot: jakamatta jääneet n. 139000 euroa menevät illan täysosumille, ja kuusi oikein voi olla vaikkapa yli puolen miljoonan arvoinen.

Rommen ravit alkavat kello 19.20. T64 sulkeutuu 20.30 ja kyseisten lähtöjen pitkävedot 19.30. Sen jälkeen voi pelata vielä livevetoa kys. lähtöihin. Raveja voi seurata TotoTV:ltä.

Pääset tästä uutiseen Ruotsin ravien pitkä- ja livevedoista.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video