Uutiset

Maaseudun Tulevaisuus esittää lauantain 75-studion kanavalla 26

Vaikka Suomen ravit ovat tauolla, Ruotsissa jatketaan täyttä ravia - tosin ilman ratayleisöä. Maaseudun Tulevaisuus kustantaa raviurheilun ystäville kanavapaikalla 26 huomisen TotoTV:n Ruotsin studion, jossa asiantuntijoina ovat Tapio Hoikka ja ravinetin "oma" toimittaja Jari-Pekka Rättyä.
Anu Leppänen
Lauantai-iltapäivällä nähdään Maaseudun Tulevaisuuden kanavapaikalla 26 taas raviurheilua. Se tulee tällä kertaa Ruotsin Bergsåkerista (kuva Solvallasta), mutta studioa tehdään Helsingin Pasilassa.

Maaseudun Tulevaisuus polkaisi ravilähetyksen televisioinnin tosi lyhyellä aikavälillä pystyyn. Torstai-iltana MT:n myyntipäällikkö Jussi Korkia-aho sai idean, ja perjantaina asia eteni toteutusta kohti.

"Olin iltamyöhällä yhteydessä Veikkauksen ravien tuotepäällikköön Petri Huikkoon ja päätoimittajaamme Jouni Kemppaiseen, ja kumpikin näytti alustavasti vihreää valoa", Korkia-Aho kertoo.

"Tänään tuli varmistus, että televisiointi voidaan tehdä. Torstaina tuli kertakaikkiaan sellainen tunne, että tähän harmittavaan tilanteesen täytyy saada raviurheilun ystäville jotain positiivistakin. Kiva kun voidaan liittyä talkoisiin."

Tuleeko televisiointeihin jatkoa, jos tilanne jatkuu tällaisena, että Ruotsissa ravataan, mutta Suomessa ei?

"Se pitää sopia erikseen. Tässä toimittiin nyt niin pienessä aikaikkunassa, että hyvä kun saatiin tämä tulille. Lisäksi tilannehan voi muuttua lyhyessä ajassa, kuten maailmassa on nyt nähty. Siihen palataan myöhemmin."

 TotoTV:n 75-studio alkaa digiverkon kanavapaikalla 26 lauantaina kello 16.15. Jo sitä ennen kanavalta tulee MT:n kustantamaa materiaalia. MT Jahtikuksa alkaa kanavalla 26 kello 15.45 eli puoli tuntia ennen ravistudioa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Romme, Jägersro ja Korven tammat Eskilstunassa

Leppä vakuuttaa hallituksen tekevän maatalouden kausityövoimakriisin eteen kaiken voitavan – tukisummia katsotaan vasta kun kokonaisuus tiedossa

Päivän ravit: Solvallan viikonloppu alkaa jo perjantai-iltana

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video