Uutiset

Päivän ravit: Lovely Secret Solvallan suomalaistoivo

Huippukunto, huippukuski ja huippupaikka nostavat Matti Lammelan silmäterän oppilaiden Kultakello-lähdön suosikiksi.
Anu Leppänen
Lovely Secret on löytänyt Ruotsiin muutettuaan uusia vaihteita. Arkistokuva

Tuorein kuntonäyttö Lovely Secretiltä saatiin kolme viikkoa sitten, jolloin se paineli lyhyen voltin Solvallassa kengittä voittoaikaan 13,8. Nyt kengät on jalassa, mutta huippuvireinen Emilia Leo rattailla, sopiva vastus ja yhdeksäs rata auton takana nostavat Lovely Secretin suosikiksi.

86-kierroksen muita suomalaishevosia ovat Pekka Korven Queen Adele ja Arctic Carl sekä Katja Melkon Herrera Boko ja Sebastian Journey.

”Herrera Boko oli hyvä viimeksi, vaikka laukkasikin loppukurviin, mutta vaikea sen voi olla voittaa”, Katja Melkko epäilee.

”Sebastian Journeysta taas on vaikea sanoa juuta tai jaata – se tekee mitä haluaa. Kotona on koitettu muuttaa vähän systeemejä, josko huumorintaju löytyisi.”

Åbyn kohteisiin suomalaisväriä tuovat Ville Karhulahden, Henna Halmeen ja Peter Ingvesin ajokit sekä Veijo Heiskasen ja Petri Puron valmennettavat.

Suomalaisia on runsaasti mukana myös Rommen lounasraveissa: Pekka Korven Arctic Agent, Hannu-Pekka Korven Quickatore sekä Nina Pettersson-Perklénin Another Trial ja Yeezuz. Suomalaiskuskeista paikalla ovat Mika Forss, Kaj Widell ja Rauno Pöllänen.

Rommen Toto4-peli sulkeutuu kello 13.20 ja Xpress86-peli 21.30. Solvallaan ja Åbyyn pelataan myös Päivän duoa, Toto5:ttä ja Toto4:ää ja kaikkiin yksittäisiin lähtöihin myös Voittajaa, Sijaa, Kaksaria ja Troikkaa.

TotoTV:n kello 19 alkavaa 86-studiota emännöi Marinka Salminen asiantuntijoinaan Riku Niittynen ja Tappi Hoikka.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: pääsiäisen T75-karavaani lähtee liikkeelle

Päivän ravit: Ruotsin jackpot-tarjoukset jatkuvat Axevallassa

Päivän ravit: Östersundissa jackpot

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video