Uutiset

Päivän ravit: Kaksaria ja Troikkaa Gävleen, T-pelejä Bodeniin

Katja Melkon valmentama BWT Echo kohtaa 4-vuotiskauden avauksessaan Gävlessä mm. ikäluokan huippuihin kuuluvan Global Adventuren.
Miika Lähdeniemi
Reijo Liljendahlin valmentamat Admiral As ja Matter Of Fact ovat Gävlen Toto64-pelin avainhevosia.

Global Adventure päätti 3-vuotiskautensa Breeders Crownin kakkossijaan ja ehti sitä ennen olla toinen myös lyhyen matkan E3-finaalissa. Vastaavanlaisia meriittejä ei tämän illan vastustajilla ole, mutta ihan varmaksi sitä ei tohdi silti luvata. Kauden avaus jätti pieniä kysymysmerkkejä ilmaan, ja lähtönopeus ei välttämättä riitä keulapaikan pitämiseen ykkösradalta.

BWT Echo kilpaili viime kauden päätöskilpailunsa Suomessa ollen Kasvattajakruunussa kuudes ja Kriteriumissa kolmas. Nelivuotiskautta on yritetty käynnistää jo kahdestikin.

”Ensimmäinen lähtö peruttiin, ja toisesta ori jouduttiin jättämään pois kuljetusongelmien takia”, Katja Melkko kertoo.

”Treeneissä ei minkäänlaisia ongelmia ole ollut, mutta tällä voittosummalla (lähes 80 000 euroa) helppoja lähtöjä ei löydy. Nämä avoimet nelivuotislähdöt on tosi kovia, ja tänään olisin tyytyväinen, jos BWT Echo tulisi lujaa maaliin.”

Kaksaripeli Veikkauksen omaan pooliin alkaa tänään heti ensimmäisestä lähdöstä kello 19.20. Toisessa lähdössä juoksee Pekka Korven valmentama Follow My Lead rattaillaan Jorma Kontio. Troikkaa omaan pooliin pääsee pelaamaan lähtöihin 7 ja 9 muhkean 5000 euron bonuksen kera.

Veikkaus lisää pelitarjontaansa Ruotsin raveihin

Illan toiset ravit ravataan Bodenissa ilman suomalaisvieraita. Mika Jauholan Make Me Rich ja Armani Presskin ovat jääneet pois. Nykyään Ruotsissa vaikuttava Mika Forss matkustaa kuitenkin ajamaan viittä Petri Salmelan ja kolmea Aleksi Kytölän hevosta.

Gävlen Toto64-peli sulkeutuu kello 20.30, Bodenin Toto5 kello 19.53 ja Bodenin Toto4 kello 21.00. TotoTV:n juonnettu lähetys alkaa kello 19, ja asiantuntijoina siinä ovat J-P Rättyä ja Miika Lähdeniemi.

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video