Päivän ravit: Östersundissa jackpot - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Päivän ravit: Östersundissa jackpot

Tänään Ruotsin ravit tarjoilevat ajoa vain illalla. Östersundissa on sitten tarjolla 186528 euron jackpot pääpeli T64:ssä
Anu Leppänen
Skutnabbin perheen perinteiset värit näkyvät illan Östersundin raveissa, kun heidän nuorin hevosammattilaisensa Tamara Skutnabb ohjastaa nykyisellä kotiradallaan.

Päivän pääravit ajetaan siis Östersundissa Storsjön-järven rannalla. T64-pelissä voisi täysosumalla saada jopa 700000 euroa, kun perjantai-illalta jäi jackpot. Kierroksella oli silloinkin jackpot, vaihto oli korkea ja nelosilta jäi reilusti lisää (186528 euroa) jaettavaa tämän illan täysosumille.

Östersundissa suomalaisuutta edustaa Tamara Skutnabb, 21, joka viimeistelee opintojaan Wångenin hevosopiston hippologi-linjalla. Hän ohjastaa T64-pelin kohteessa neljä (lähtö seitsemän) Bonetea, joka on jättiyllättäjäosastoa tänään.

Östersundin ravit alkavat kello 19.20. Pääpeli T64 sulkeutuu 20.30. TotoTV:llä alkaa kahden asiantuntijan studiolähetys raveihin seitsemältä.

Toiset ravit ajetaan illalla Halmstadissa, missä suomalaisväriä on enemmän, kun suomalaissyntyisistä valmentajista mukana ovat Laura Myllymaa ja Mikko Aho sekä ohjastajista Peter Ingves.

Ravit Halmstadissa alkavat 19.30. Pelaaminen Suomesta alkaa kakkoslähdöstä T5:n avauskohteesta 19.53.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikonlopun ravit: Parasta suomalaista tuutin täydeltä

Vidgrénin perheen Grande Diva Sisu raflaavan StoSprinterin vahvin

Päivän ravit: Lahjakkaat nelivuotiaat Lappeessa, sprinttimestaruudet jaossa Halmstadissa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video