Uusi gallup: Joko löysit Ruotsin ravit kanavapaikalta 26? - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Uusi gallup: Joko löysit Ruotsin ravit kanavapaikalta 26?

Maaseudun Tulevaisuus lievittää ravitauon tuskaa tarjoamalla Ruotsin 75-ravit lauantaisin antennitalouksiin huhtikuun ajan.
Terhi Piispa-Helisten
Petri Salmelan Zinco Jet on avainhevosia Danneron tämän lauantain 75-kierroksella.

Suomessa ei tällä tietoa ravata koronaviruksen takia ainakaan ennen 14. toukokuuta, ja tauko saattaa venyä pidemmäksikin.

Yhä useampi ravien ystävä on kääntynyt Ruotsin ravien puoleen. Niissä juoksee päivittäin suomalaishevosia ja riittää kosolti pelillistäkin mielenkiintoa, kun vaihdot ovat pilvissä. Ruotsin ravit ovat tällä hetkellä lähes ainoita urheiluvedonlyönnin kohteita koko maailmassa!

Gallupissa kysytään, joko sinä katsot lauantaisin Ruotsin raveja antennitalouksien kanavapaikalta 26? Gallup löytyy tämän sivuston etusivulta, tietokoneilla oikeasta reunasta ja mobiililaitteilla näyttöä alaspäin selaamalla.

Viimeksi gallupissa kysyttiin kasvattajilta, montako tammaa he aikovat tänä keväänä astuttaa. 45 prosenttia vastasi että vähemmän, 18 prosenttia että enemmän ja 38 prosenttia että yhtä paljon kuin viime vuonna. Vastauksia tuli lähes 900.

Lue myös: Ruotsin 75-ravit huhtikuun ajan kanavapaikalla 26

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Pitäisikö Kuninkuusraveihin ottaa yleisöä?

Le Gros Bill gallup-suosikki Suur-Hollolan voittajaksi

Vuosikymmeniä Pariisissa asuneen tv-toimittajan Helena Petäistön mielestä maanviljelijöitä arvostetaan Ranskassa ihan eri tavalla kuin Suomessa – "Jos poliitikko ei osaa taputtaa maatalousmessuilla lehmän takapuolta, häntä ei oteta vakavasti"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video