Uutiset

Pitkäperjantain ravit: Mascate Match aloittaa Färjestadissa

Pitkäperjantain ravien ehdoton kohokohta suomalaisittain on superlupaus Mascate Matchin kauden avaus Färjestadissa Ruotsin Breeders Crown -lähdössä.
Terhi Piispa-Helisten
Pekka Korven tallin lippulaiva Mascate Match on Suuren Suomalaisen Derbyn suvereeni suosikki. Sillä kävi lähtöratatuurikin karsintoihin.

Mascate Match on voittanut enimmät kisansa, mutta tänään voittoon tarvittaneen lähes yli-inhimillinen esitys kauden aluksi, sillä Pekka Korven valmentama tamma starttaa vaikeasta asetelmasta. Lähtörata on jokseenkin huonoin mahdollinen numero kahdeksan auton takana. Vastassa on paljon paremmalla paikalla Ruotsin ikäluokan tammojen ykköshevonen Ganga Bae, joka on liki johtaa koko matkan. Kuitenkin Mascate Matchkin on osoittanut, että se kykenee vaikka millaisiin urotekoihin.

Raviliiga HIFK:n omistaman supertamman Mascate Matchin rattailla on nyt ensimmäistä kertaa Ruotsin parhaisiin ohjasartisteihin kuuluva Ulf Ohlsson. Korpi, 70, noudattaa koronarajoituksia ja pysyttelee kotitilallaan.

Korven tallista starttaa Färjestadin T75-kohteissa myös Arnie ExpressRiina Rekilän kasvattama, omistama ja valmentama Finland puolestaan juoksee kolmevuotiaiden tammojen Breeders Crownissa (Mascate Match nelivuotiaiden). Finland on kaksivuotiaiden ravureiden absoluuttisen ME-tuloksen 09,4 ravanneen Walnerin sisko.

Färjestadin T75-ravit alkavat 14.15. Pääpeli T75 menee kiinni kello 16 ja TotoTV:n studiolähetys alkaa kello 15. Myös Eskilstunassa ravataan kello 12.15 alkaen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Janne ja Pekka Korpi rakentavat Magic Madonnaa syksyä kohden – "E3-karsintoihin Eskilstunaan osallistutaan ainoastaan tamman tehdessä oikein hyvän juoksun Rommessa"

"Ohjastaminen on työni - hevonen itsessään intohimo" - Mika Forss on nyt virallisesti Ruotsin mies

Kuislan jenkit Federal Hill ja Super Schissel lähestyvät h-hetkeä - miehellä myyntihousut jalassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video