Uutiset

Päivän ravit: Jägersro, Axevalla ja Uumajasta aloitetaan lounasaikaan

Illan ykkösravit, T64-ajot, kisataan Ruotsin eteläisimmällä radalla Malmön Jägersrossa. Paikalla ei ole suomalaisryntäystä, mutta Peter Ingves, Veijo Heiskanen ja Henna Halme sentään ajavat siellä kilpaa. Päivän Uumajan ja Axevallan raveissa suomalaisväriä on enemmän.
Ville Toivonen
Huippuohjastaja Peter Ingves väsähti ja "vihelsi itsensä jäähylle".

Ingves ajaa Jägersrossa viittä hevosta illalla, ja tanskalainen Barolo D.K. lienee paras sauma - muillakin on mahdollisuus yllättää. Veijo Heiskanen ohjastaa 64-kohteiden ulkopuolella ja Henna Halmeen Bag's Simoni on 64-3:ssa iskussa mutta takarivissä. Samaan aikaan Axevallassa Ville Karhulahti ohjastaa nykyisellä kotiradallaan kahta hevosta. Aki Elo ohjastaa puolestaan valmentamaansa Caviar's La Marcia.

Jägersron ravit alkavat 19.20 Suomen aikaa, ja pääpeli menee kiinni tutusti 20.30. Axevallassa aletaan 19.30. Pelaaminen alkaa kakkoslähdöstä T5-avauksesta 19.53. Asiantuntijalähetys TotoTV:llä puolestaan starttaa kello 19.

Varsinaiset suomalaisjuhlat ovat lounasaikaan Umåkerin raveissa Uumajassa, missä menossa mukana ovat paikallisen "suomalaissiirtokunnan" John ÖstmanHeidi HiltunenMika HaapakangasAleksi Kytölä ja Veikko Haapakangas, sekä Suomen puolelta vieraileva Mikael Östman, joka ohjastaa puolisonsa Nina Hansenin valmennettavia sekä Matti Matinlaurin valmentamaa BWT Duracelliä. Lisäksi myös Petri AiraksinenTino LindströmKatariina Palomäki ja Jonny Länsimäki ohjastavat raveissa.

Uumajan ravit näytetään myös TotoTV:llä, kuten Australian Kilmoren ravurit ja peitsarit aamupäivällä. Uumajassa ravit alkavat kello 13.20.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Matteus Kevätön avaa kautensa Pikkupelimannin karsinnoissa - vastassa heti Fransson ja Vieskoff

Päivän ravit: Ville Kalle sähköisellä pikamatkalla ja haastavalla sisäradalla - Solvallassa korkealuokkainen keskiviikko

Päivän ravit: Kaviot kipinää lyöden Mikkelin vauhdikkaille 1600 metrisille – Derbyjen sankari Gävlessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video