Katso kuvat: Hei kirmaa varsa reima! - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Katso kuvat: Hei kirmaa varsa reima!

MT:n ja Ravinetin kolmas varsakuvien viikko tuo esiin lisää sitä vauhdin hurmaa, johon jo vajaan viikon ikäisetkin varsat pystyvät.
Lukijan kuva / Jesse Piirainen
Energisellä tammavarsalla ei ollut vielä alkuviikolla nimeä. Pekka Piiraisen tamma Carmella Corleone on emä ja isä RC Royalty. Varsa syntyi Jyväskylän Vesankaan 22.4.

MT ja Ravinetti haluavat jakaa uskoa hevoskasvatukseen tammanomistajien kanssa. Siksi julkaisemme koosteen kevään pirteistä varsoista kerran viikossa.

Kuvan kanssa tarvitaan seuraavat tiedot: tamman nimi (kutsuma- ja koko nimi), varsan nimi sekä isäori. Ilmoita myös hevosen omistajan tiedot: nimi, puhelinnumero ja paikkakunta. Erikseen tarvitaan myös kuvaajan nimi.

Jos haluat sähköpostiin kertoa lyhyesti jotain varsasta tai sen syntymästä, niitä voidaan lisätä juttua piristämään. Vanhempien ja suvun meriiteillä ei nyt ole merkitystä. Pääasia on kuvilla eikä tekstiä välttämättä tarvita, kunhan ohjeissa annetut perustiedot on kerrottu.

Kuvat lähetetään sähköpostitse: kaijaleena.runsten@mt.fi.

Kuvat julkaistaan sunnuntaina illansuussa ja perjantaina lähetetyt kuvat ehtivät mukaan viikon koosteeseen.

Lukijan kuva / Katja Kannisto
Välimäen tilalle Hattulaan syttyi tiistaina 28.4. vähän ennen aamutallia Tulisydän. Emänsä Taftin Lainan esikoinen on Costellosta.

Lukijan kuva / Anne Karosvuo
Twilight Vixi varsoi 23.4. Venniksi kutsuttavan tammavarsan, jonka isä on Quite Easy. Kasvattajia ovat Rast Oy ja Hanna-Maija Saikkonen Kirkkonummelta.

Lukijan kuva / Vesa Mäkinen
Johanna Sairasen ja Vesa Mäkisen talliin Pornaisiin syntyi 25.4. tämä pirteä tamma, jonka emä on Burnhill’s Angel ja isä All Laid Out.

Lukijan kuva / Pertti Isotalo
Emä Chamma Chamma antaa Rakun eli Ragnarin jo vähän touhuta omiaankin. Lietolaisen Bit Better Stablen kasvatti on Knows Nothingista.

Lukijan kuva / Riikka Savolainen
Riikka Savolaisen tallilla kuudesta tammasta ensimmäisenä varsoi 22.4. Riviera Morich. Highlight Cecilian isä on Jontte Boy. Tammavarsan omistaja-kasvattaja on helsinkiläinen Tarja Hälikkä.

Lukijan kuva / Tanja Härkönen
Night Sky Mustang eli Masa syntyi Stall Night Skylle Kontiolahdelle. Vierellä emä Grainfield Fiona ja oripojan isä on Mavens Way.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kuudetta viikkoa varsakuvia: Askellaji vapaa, kunhan tyyli hallussa

Kuvakooste kevään varsoista osa 5: "Ihanaa, maitobaari on taas auki!"

Missä varsa edellä, siinä emä perässä?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video