TalkKari suorana lähetyksenä sunnuntaina kello 11 - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

TalkKari suorana lähetyksenä sunnuntaina kello 11

Lähetys tehdään Pilvenmäeltä.
Jukka Heiskala
Kuvan Kari Lähdekorpi ja Elina Hirvonen keskustelevat sunnuntain suorassa TalkKari-lähetyksessä Juha Rehulan ja Harri Koivusen kanssa.

TalkKarin jakso näytetään poikkeuksellisesti suorana lähetyksenä. Katso lähetys TÄÄLTÄ. Raviurheilun tilanteesta ja tulevaisuuden näkymistä keskustelevat Kari "TalkKari" Lähdekorpi, Suomen Hippos ry:n hallituksen puheenjohtaja Juha Rehula, Forssan Pilvenmäen raviradan toiminnanjohtaja Elina Hirvonen ja ravivalmentaja Harri Koivunen.

Keskustelu kuvataan Pilvenmäen raviradalla. Suora lähetys tallennetaan myös videoksi, jonka voi katsoa sunnuntaina iltapäivän puolella.

Suomen raviurheilu on ollut korona-tilanteen takia tauolla kahden kuukauden ajan. Maanantaista lähtien eri puolilla Suomea ajetaan toukokuun aikana yhteensä kuudet ravit, joissa noudatetaan poikkeusajan sääntöjä mm. varikolla pidettävien etäisyyksien suhteen. Yleisöä raveihin ei päästetä.

Suomen raviurheilun parissa on kipuiltu vahvasti koronankin aikana.

Tuoreimpana käänteenä Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen sai lähteä perjantaina.

Aiheet TalkKari
Aiheeseen liittyvät artikkelit

TalkKari tapaa asiaansa uskovan miehen – Houston Laukon valmentajana ja osaomistajana tunnettu Pekka Yli-Houhala tunnetaan nyt siipibaareista ja -kastikkeista

Talkkarissa odotettu visiitti Vihtiin: Ari ja Minna Moilanen ovat viettäneet hiljaiseloa koronan vuoksi – tekemistä on silti riittänyt

TalkKarissa suoraa puhetta raviurheilun tilanteesta ja tulevaisuudesta

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video