Päivän ravit: nyt se alkaa plus Halmstadin jackpot! - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Päivän ravit: nyt se alkaa plus Halmstadin jackpot!

Tänään illalla ajetaan ensimmäiset ravit kotimaassa kahten kuukauteen. Joensuu aloittaa poikkeusajan ravien työstämisen ja lisäksi Halmstadissa on illalla muhkea 64-jackpot.
Anu Leppänen
Santtu Raitala pääsee pitkästä aikaa "sorvin ääreen". Yleisöä ei valitettavasti ole Joensuussa mukana kuvassa.

Kotimaan raveissa riittää taas hevosia, kun on pidetty taukoa, ja Joensuussakin nähdään tasokkaita kisoja. Kovimmasta suomenhevostasoituksesta tosin jäivät Jokivarren Kunkku ja Siirin Älli pois, mutta mielenkiintoa piisaa silti, kun Vuvuzela koittaa pötkiä karkuun 40 metrin takamatkalta starttaavaa Raggaria. Ajajaliigan ykkösnimi Santtu Raitala ohjastaa tänään Joensuussa.

Ravit Joensuussa alkavat kello 18. T5 menee kiinni 19.10. TotoTV:n asiantuntijalähetys starttaa kuudelta.

Halmstadissa on tarjolla komea jackpot 64-pelissä: 210739 euroa viime perjantain jakamattomista täysosumista jäänyttä lisää kuusi oikein -tuloksille. Ravit ovat tasokkaat, sillä vuorossa on Breeders Crown -alkueriä. Suoemlaiskuskeista paikalla nähdään Peter Ingves ja Kaj Widell. Lisäksi Hanna Lähdekorven valmennettava Big Jim Pellini starttaa illan viimeisessä lähdössä.

Halmstadin ravit alkavat 19.20 Suomen aikaa. Pääpeli menee kiinni 20.30 ja TotoTV:n asiantuntijalähetyksessä käsitellään myös Halmstadia.

Päivän muuta ravitarjontaa ovat mm. Färjestadin lounasravit, joissa Jorma Kontio ohjastaa mm. Katja Melkon valmentamaa suomalaisomistuksessa kilpailevaa Loveya Fashionia sekä Marko Korven valmentamaa Greta JourneytaJuha Utala taas kilpailee oman tallinsa Chapitre Unilla.

Alkuillasta kilpaillaan lisäksi Norjan Leangenissa. Ruotsin illan kakkosravit ovat Eksilstunan breddlopp-ravit. Ranskan Nantesissa aletaan kilpailla jo 12.44 Suomen aikaa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikonlopun ravit: Killerin Eliittiä ja Ruotsin superpottia

Päivän ravit: Don Williams jatkaa Seinäjoella - Åbyssä jackpot

Päivän ravit: Ruotsin T86 kesäaikaan

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video