Uutiset

Kesäratojen raveja peruttu – kalenteri päivittyy pikkuhiljaa

Kaikki kesäradat eivät ole tehneet vielä päätöksiä kesäkuun raviensa järjestämisen suhteen.
Ville Toivonen
Loviisassa ei tänä kesäkuussa ravata edes ilman yleisöä.

Talkoopohjalla toimivat kesäradat ovat kesän raviensa kanssa kinkkisen paikan edessä. Niiden toimintaa ei rahoiteta maakuntaratojen tapaan toimintatuilla, käytännössä raha tulee ravien lipun- ja oheismyynnistä.  Kun raveja ei – ainakaan tällä tietoa – voi kesällä yleisötapahtumina järjestää, moni kesärata joutuu harkitsemaan vakavasti, onko ravien järjestämisessä järkeä.

Kesäkuun osalta Härmän raviradan 31.5. ravit siirrettiin ajettaviksi 1.6. PowerParkin radalla ja Kokemäen 21.6. ravit samalle päivälle Poriin. Peruutuksiakin on jo tehty:  8.6. ja 22.6. Loviisassa, 14.6. Kannuksessa, juhannusaattona 19.6. Vieremällä ja juhannuspäivänä 20.6.  Kokemäellä ei ravata. Lisääkin peruutuksia lienee luvassa.

”Radat ilmoittavat ajamisesta tai ajamattomuudesta pikku hiljaa, kun ovat pitäneet kokouksiaan. Kalenteri ei kesäkuun osalta ole vielä täydellinen: muutoksia tulee päivien lisäksi myös sarjoihin, pelien tyyppeihin ja ravien alkamisaikoihin”, Suomen Hippoksen kilpailupäällikkö Tuomo Pekonen kertoo.

Linkki kilpailukalenteriin

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kesäradoista Loviisa ajanee loppukesän ravinsa

Färjestad-Loviisa - ravimiehen koti on tien poskessa

Viikonloppuna Axevalla - Loviisakin lähestyy

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video