Uutiset

Päivän ravit: Seinäjoki ja Dannero illalla

Poikkeusajan ravit jatkuvat tänään Seinäjoella. Ruotsissa esimerkiksi mennään muuten normaalitahtiin, mutta sielläkään ei raveihin päästetä yleisöä.
Anu Leppänen
Le Gros Bill ohjissaan Antti Teivainen ovat Seinäjoen poikkeusaikaravien kovimpia nimiä. Ari Viander valmentaa oritta.

Seinäjoella T5-raveissa mm. voittokone Le Gros Bill jatkaa tikkumetsästystään. Ravit ovat viikon toiseksi viimeiset Suomessa - keskiviikkona ravataan vielä 65-ajot Turussa. Ravitoiminta on jatkumassa "normaalin" kalenterin mukaan seuraavana maanantaina ensimmäinen kesäkuuta Kuopiossa huipputasoisilla Kuopio Stakes -raveilla.

Seinäjoen ravit alkavat 17.30. Pääpeli T5-sulkeutuu 19.10 ja TotoTV:n asiantuntijalähetys starttaa 17.30. Lähetyksessä seurataan Seinäjokea sekä Ruotsin illan T64-raveja Dannerossa.

Danneron ravit Pohjois-Ruotsissa tarjoavat arki-iltojen pääpelin T64:n. Dannero sijaitsee Sundsvallin ja Uumajan välillä Kramforsissa. Paikalla ovat illalla suomalaisraviprofiileista mm. John ÖstmanJorma Särkiniva ja Mikael Östman. Ruotsin illan kakkosravit ajetaan Jägersrossa, missä suomalaiskuskeista ajaa Peter Ingves.

Päivän muita hevosajoja ovat Australian Waggan 10.02 Suomen aikaa starttaavat kahdeksan peitsarilähdön kisat ja Ruotsin Rättvikin lounasravit 13.20. Jälkimmäisissä kilpailee mm. Janne Korpi kahdella isänsä Pekan valmennustallin hevosella ja paikalla ohjastaa myös Mika Forss. Ranskan Pontchateaussa aloitellaan jo 12.50 ja Norjan Foruksessa 17.20.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Le Gros Bill sai paikan myös Finlandia-ajossa

Le Gros Billin Finlandia-aika on valmentajalle kiireviikko muutenkin: "Voi olla että yöunet jäävät vähiin"

Päivän ravit: perjantai on raveja täynnä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video