Uutiset

Ylivieskan raviradan vetäjä sai lähteä

Toimet on jaettu hallituksen jäsenten kesken.
Antti Savolainen
Elina Jaakola ehti vetää Keskisen ravirataa huhtikuusta 2019 lähtien.

Ylivieskan Keskisen ravirataa pyörittävän Pohjanmaan Ravi Ry:n hallitus on kokouksessaan päättänyt lopettaa toiminnanjohtaja Elina Jaakolan työsuhteen tuotannollisista ja taloudellisista syistä 25.5.2020 alkaen, kerrotaan raviradan kotisivuilla.

Ravikeskus Keskisen toimet on toistaiseksi jaettu Pohjanmaan Ravi Ry:n hallituksen jäsenten kesken. Operatiivisista toimista vastaa hallituksen puheenjohtaja Markku Autio ja ravikilpailullisista asioista Pekka Honkanen.

Pohjanmaan Ravi Ry:n hallituksen puheenjohtaja Markku Autio vahvistaa MT Ravinetille työsuhteen lopettamisen johtuneen tuotannollisista ja taloudellisista syistä. Hän sanoo, että radan taloudellinen tilanne on toistaiseksi kohtuullisen hyvä, mutta säästöjä haetaan jatkuvasti taloudellisen tilanteen turvaamiseksi. Myös koronalla on vaikutuksensa. Koronan takia rata joutui perumaan ravit 12.4. ja 30.4.

”Pyrimme luonnollisesti järjestämään raveja nyt säännöllisesti. Koronan kanssa vaan on sellainen tilanne, ettei kukaan tiedä mihin suuntaan se kehittyy. Rasittaa ratojen taloutta jos ja kun yleisö ei pääse paikanpäälle katsomoon.”

Ylivieskalla on tälle vuodelle vielä yhdeksän kilpailupäivää. Radan päätapahtuma Ruunakunkkarit on tarkoitus järjestää 14.–15.8.

Elina Jaakolalle asia tuli yllätyksenä.

"Olo on suoraan sanottuna järkyttynyt. Yllättävän radikaaleihin toimenpiteisiin hallitus ryhtyi juuri kun ravit ovat uudelleen käynnistymässä ja pitäisi 'ajaa' eteenpäin. Kauden päätapahtuma on myös tuloillaan", Jaakola kommentoi.

"Epävakaiden näkymien vuoksi kuluja karsittiin mitä pystyi, ja oltiin sovittu jo osa-aikalomauttamisestakin. Siksikin tämä ratkaisu oli täydellinen yllätys", hän jatkaa.

Juttua on päivitetty 26.5. kello 20.53 Markku Aution ja Elina Jaakolan kommenteilla.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ylivieskan kaviouraa tärveltiin - ”Nyt tuli näistä ”kakkatykeistä” mitta täyteen”

Elina Jaakola Pohjanmaan Ravi ry:n johtoon

Elina Jaakola kehittää Ylivieskan ravirataa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video