Uutiset

Päivän ravit: Kuopio Stakes tarjoaa huiman kattauksen

Millaisilla ajoilla Suomen raviurheilu pyörähtääkään käyntiin! Kuopio Stakes maanantai-iltana pitää sisällään muun muassa yhden kaikkien aikojen lupauksista, Mascate Matchin. On Välähdystä ja Lexus Dreamia. Vaikka Elitloppet on ohi, ei tarvitse surra, vauhti jatkuu.
Terhi Piispa-Helisten
Pekka Korven tallin lippulaiva Mascate Match on Suuren Suomalaisen Derbyn suvereeni suosikki. Sillä kävi lähtöratatuurikin karsintoihin.

Maanantaina alkaa siis "normaali" ravitarjonta Suomessa. Jopa yleisöä pääsee paikalle Kuopion raveihin, vaikka poikkeusaikaa eletään edelleen. Lähinnä omistajat pääsevät paikanpäälle, mutta kuitenkin joitakin maksavia katsojia sen lisäksi. Kuopio Stakes -ravit ovat todella upea avaus: Lexus Dream tosin tuntuu pankilta ykkösradaltaan avoimeen lämminverikisaan. Savo-ajossa on jännä asetelma, kun kovimmat tammat mm. HetviinanVirin Camillan ja Piskon Poudan johdolla, juoksevat karkuun Välähdystä, Jokivarren Kunkkua ja Välkyn Tuiskua.

Päälähdössä on vain yksi suosikki, Pekka Korven ja Raviliiga HIFK:n Mascate Match. Tamma sai ihannepaikankin kakkoskarsintaan. Toki kaksi karsintaa sisältävät muitakin lupaavia nelivuotiaita, mutta Mascate erottuu silti.

Ravit Kuopion Sorsasalossa alkavat kuudelta. Toto65, jossa pelataan myös 50000 euron jackpotista täysosumille, menee kiinni lähdöstä neljä kello 19.10. TotoTV:n asiantuntijalähetys, jossa seurataan myös illan Ruotsia, alkaa 18.30.

Maanantaipäivän ravitarjonta on laajaa. Lounasaikaan ravataan Ruotsin Visbyssä (kello 13.20 Suomen aikaa), Ranskan Reimsissä (13.15) ja Norjan Harstadissa (13.32). Iltapäivän lopulla mennään Tanskan Skiveen (16.40) ja Norjan Jarlsbergiin (17.20). Illan toiset ajot Ruotsissa ajetaan Färjestadissa.

Kotimaassakin on toiset ajot. Härmän Power Parkissa otetaan varaslähtö ja ravataan jo kello 16 alkaen yhdeksän lähtöä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Viikonlopun ravit: St Leger sekä Mascate Match Solvallassa

Päivän ravit: Vennelmon Varma pötkii karkuun Hetviinaa

Päivän ravit: avointa vauhtia Teivossa - 64-jackpot jatkuu Rommessa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video