Uutiset

Päivän ravit: Don Williams jatkaa Seinäjoella - Åbyssä jackpot

Eilen Forssan 65-raveissa hurmannut Don Williams jatkaa tänääkin esiintymisiään. Åbyssä on illan 64-pelissä komea jackpot.
Anu Leppänen
Markku Niemisen talli on saanut vahvistuksen Ranskasta. Kyseinen Don Williams joutuu kunnon testiin, kun se eilen jyräsi Forssassa ja tänää kilpailee Seinäjoella.

Päivä kotimaiset ravit ajetaan Seinäjoella ja MikkelissäMarkku Niemisen tallin uusi Ranskasta alkuvuonna hankittu tulokas Don Williams, koittaa Seinäjoella samaa hommaa, jonka teki eilen Forssassa. Se oli omaa luokkaansa 2660 metrillä eilen - melkein sama matka, 2640 metriä, on edessä Pohjanmaalla tänään, ja ori on edelleen iso suosikki. Toiset ravit ajetaan siis Mikkelissä, missä mm. kovat suomenhevoset Pauhis ja Sokru ottavat mittaa toisistaan.

Seinäjoen ravit alkavat kello 17.30 ja Mikkelin 17.37. TotoTV:llä seurataan tarkemmin Seinäjokea ja myöhemmin Åbyn raveja 18.30-22.30.

Åbyssä tosiaan on komea jackpot, yli 197000 euroa bonusta päävoitoille T64:ssä. Tuttuja nimiä suomalaisittain ovat mm. Henna HalmeVeijo Heiskanen ja Ville Karhulahti.

Åbyn ravit alkavat 19.20 Suomen aikaa ja pääpeli 64 starttaa 20.30.

Päivän muuta ravitarjontaa löytyy runsain mitoin jo lounasajasta alkaen. Ranskan Caen starttaa 12.25 suomalaista ja Ruotsin Rättvik 13.20, muiden muassa. Australian Pentithissä startataan jo 11.14.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Armani Press on kova kotiratansa pakkasillassa – Callela Lincoln panee kampoihin

Päivän ravit: Perttusen pyssyt Mask Off ja Unique Creation laukovat Vermossa – Jonna Irrillä on jännät paikat Solvallassa ja Vincennesissä

Päivän ravit: Kolmevuotiaat varsat vauhdissa Teivossa, kaksivuotiaat tammat tykittävät Axevallassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video