Stallone toipui vatsaleikkauksesta – H.V. Tuurilla vastustaa - Uutiset - MT Ravinetti
Uutiset

Stallone toipui vatsaleikkauksesta – H.V. Tuurilla vastustaa

Ossi Nurmosen tallin suomenhevostähdet tähtäävät kesän suurkilpailuihin.
Elina Paavola
Stallone (takana) on taas kohta valmis haastamaan 5-vuotisikäluokan ykkösen Parvelan Retun kuten Kriteriumissa.

5-vuotisikäluokan ehdottomaan eliittiin kuuluva Stallone joutui tammikuun lopulla vatsaleikkaukseen. Tällä hetkellä sille kuuluu taas hyvää.

”Olin jo kahden vaiheilla, ilmoitanko sen Mikkeliin Varsakunkun karsintaan, mutta odotetaan vielä heinäkuun alkuun Seinäjoelle. Sen jälkeen ajetaan kaikki 5-vuotislähdöt, mitä on”, Ossi Nurmonen suunnittelee.

”Huhtikuun alusta lähtien on päästy treenaamaan normaalisti, ja hevonen on mennyt viime vuodesta eteenpäin. Silloin en päässyt sillä kotona 35:ttä kovempaa, mutta nyt se heitti hiljaisesta vauhdista jo 30-lopetuksen.”

H.V. Tuurilla sen sijaan on ollut vastoinkäymisiä.

”Se oli Ranskan-reissun jälkeen tosi hyvä ensimmäiseen Joensuun starttiin ja treenaa edelleen hyvin, muttei ole vaan sellainen, että haluaisin ajaa sillä vielä kilpaa. Veriarvoissa on sanomista , ori on kuivalla karvalla eikä maha ole hyvä.”

”En osaa sanoa, mistä se johtuu. Eilen maha tähystettiinkin, mutta kaikki oli kunnossa. Joku epäili, että olisiko kaksi viikkoa Ranskan lämpimässä kesken talven pistänyt elimistön jotenkin sekaisin”, Nurmonen pohtii.

”Veriarvoja koitetaan saada paremmaksi, ja Suur-Hollolaan tähdätään. Ja Kuninkuusraveihinkin, jos kaikki on niiden aikaan kunnossa.”

Ruotsin turneella käyneistä lämminverisistä Sweet Carolina palasi Antti Tupamäen ja Polaran kanssa samalla kyydillä takaisin. Solvallan valloittaja Gizelle Nyx kilpailee vielä lauantaina Lindesbergissä ja palaa maanantaina Iikka Nurmosen kyydillä Suomeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Nurmonen: H.V. Tuuri kuukauden päästä - Winter Harbor leikkauksessa

Stallonen paluu ajankohtainen

H.V. Tuurin Pariisin valloitus ei ollut pelkkää tuuria – toinen ylivoimainen ykkönen sinetöi Pohjoismaisen kisan voiton

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video