Uutiset

Viikonlopun ravit: Killerin Eliittiä ja Ruotsin superpottia

Ravitoiminta on jälleen vilkasta. Viikonlopun karkkipäivä on, kuten tavallista, lauantai. Silloin ratkotaan perinteistä Killerin Eliittiä ja Ruotsin puolella jaetaan megalomaaninen 5,7 miljoonan euron bonusraha Östersundin 75:ssä. Mennään kuitenkin päivä kerrallaan.
Terhi Piispa-Helisten
Viime syksynä Vermossa Suomen mestariksi ravannut Next Direction on tämän vuoden Killerin Eliitin ykköstähti.

Perjantai 5.6.

Kotimaiset ravit ajetaan Porissa (kello 17.37) ja Ylivieskassa (17.30). Jälkimmäiset ovat ykkösravit T5-peleineen, mutta Porissa on toisaalta ohjastajana enemmän ajajaliigan kärkinimiä. Ruotsissa ajetaan lounasravit Årjängissä (13.20). Illalla naapurissa ravataan kolmella paikkakunnalla ÖstersundissaRommessa ja Bodenissa.

Illan raveja seurataan TotoTalkissa TotoTV:llä kell 18.30-23.

Lauantai 6.6.

Jyväskylän ravien perinteinen Killerin Eliitti on viikonlopun kotimainen huipputapahtuma. Se sinetöi lauantain 75-rivin 13.30 alkavissa raveissa. Östersundissa (kello 15.45) Pohjois-Ruotsissa 75:n päävoitto voi olla jopa 10 miljoonaa euroa, kun pottiin lisätään mainitut 5,7 miljoonaa Elitloppet-viikonlopulta kertynyttä bonusrahaa.

Lauantain raveja seurataan TotoTV:n studiosta, sekä antennitalouksissa kanavalta 26 ja C More Maxilta varsinaisessa megalähetyksessä kello 14.15-20.

Sunnuntai 7.6.

Pyhänä kotimaassa ravataa Lappeenrannassa (kello 13) ja Kajaanissa (18). Pohjoismaiset muut ravit ovat monet, mutta kovimmat ajot nähdään Ruotsin Axevallasta (14.45), missä pääpeli GrandSlam75:ssä on miljoonan euron takuupottti, jos oikeita rivejä löytyy vain yksi.

Kesäkuussa ei sunnuntaisin nähdä asiantuntijalähetyksiä TotoTV:llä.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ravivihje: Hagmyrenissä jackpot-rahaa yli miljoona euroa

Viikonlopun ravit: Kruunajaiset vailla vertaa – kuninkaallisista seppeletaistoista odotettavissa tiheätunnelmaiset trillerit

Päivän ravit: Voitokas Volare Gar avaa Suomessa – Vixelin, Vixuksen ja Vixenin pikkuveli pistää parastaan Nuorten Sarjassa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video