Uutiset

Uusi gallup: Kenelle kuuluu vastuu?

Skandaalissa Propulsionin ympärillä on lyöty vasta alkutahdit. Seuraavaksi etsitään syyllisiä ja ennen pitkää perätään korvauksia.
Juhani Länsiluoto
Propulsion kävi Vermossa voittamassa Finlandia-ajon vuonna 2016 ja sijoittumassa toiseksi 2017.

4,5 vuoden ajan Euroopan absoluuttisella huipulla kilpaili hevonen, jolla ei olisi pitänyt olla lainkaan kilpailuoikeutta. Palkintorahoja Propulsion juoksi yli 3 miljoonaa euroa.

Ensiksi kysytään, miten näin pääsi tapahtumaan ja kenen syy se oli? Ja seuraavaksi, peritäänkö palkintorahat takaisin ja jaetaanko ne ja kirjoitetaanko viime vuosien ravihistoria uusiksi?

Ravinetin gallupissa puolestaan kysytään, kenen pitäisi kantaa tapahtuneesta vastuu: Propulsionin omistajan, sen valmentajan vai Propulsionin kilpailuoikeuden kera Ruotsiin rekisteröineen Ruotsin keskusjärjestön? Vai onko parempi antaa asian vanhentuneena olla ja katsoa eteenpäin?

Gallup löytyy tämän sivuston etusivulta tietokoneilla oikeasta laidasta ja mobiililaitteilla näyttöä alaspäin selaamalla.

Alkuviikon gallupissa kysyttiin mielipidettä Elitloppetin "koronakonseptista". 74 prosenttia peukutti puolesta, 26 prosenttia vastaan.

Tapaus Propulsion: 5 avointa kysymystä

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Uusi gallup: Mikä hevonen voittaa Kymenlaakso-ajon?

Gallupin tulos: Enemmistö kannattaa kasvomaskipakkoa ravien sisätiloissa

Uusi gallup: Pitäisikö ravien luottamustehtävissä olla enemmän naisia ja nuoria?

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video