Uutiset

Raveihin pääsee taas paikalle – vaikka drive in -katsomoon!

Sekä Vermossa että Oulun Äimärautiolla on tänään mahdollisuus seurata raveja autokatsomosta käsin.
Anu Leppänen
Vermon päärakennuksesta tulee 2022 myös alan keskusjärjestön Suomen Hippoksen "koti".

Enintään 500 hengen yleisötapahtumien järjestämisen tultua kesäkuun alusta lähtien luvalliseksi pääsee raveihin nykyään myös yleisöä. Vermoon myydään tänään 350 ja Äimärautiolle 400 lippua.

Liput ovat ennakkomyynnissä ratojen nettisivujen kautta, mutta niin kauan kuin lippuja on jäljellä, niitä voi ostaa myös radan portilta. Ravit voi seurata myös autokatsomosta, Vermossa 5 euron lisähintaan per auto ja Oulussa ilman lisämaksua niin kauan kuin tilaa riittää.

Vermoon pääsee sisään ilmaiseksi radan kausikortilla, muttei SHKL:n ja Hippoksen korteilla. Kausikortit on sisällytetty Vermossa 500 hengen kiintiöön, joten niillä ei tarvita ennakkoilmoittautumista.

Oulun raveihin pääsee raviradan kausikortin lisäksi maksutta Raviliiga Oulun Kärpät -osuuskortilla, SHKL:n jäsenkortilla ja Kärppä-kannattajien voimassa olevalla jäsenkortilla, mutta ilmoittautua täytyy ennakkoon. Tänään 8.6. samanlainen, ennakkoilmoittautumisen vaativa ilmainen sisäänpääsy on myös OP:n omistaja-asiakkailla.

Palvelut ovat korona-aikana rajoitettuja. Vermossa avoinna ovat tänään istumakatsomo, ulkoalue, terassi ja totohallin Voltti. Oulussa yleisöalueella on totomyyntiä ja makkarakioski. Lisäksi palvelevat Grillikahvila Bistro ja Pub Äimänkäki.

Huomionarvoista on, että molemmissa raveissa liikkuminen yleisöalueen ja varikon välillä on ehdottomasti kielletty.

Lipunmyyntikäytännöt ja palvelut vaihtelevat jonkin verran eri ratojen välillä. Niihin kannattaa tutustua etukäteen ratojen nettisivuilla.

Vermo: Maanantairavit klo 17.30 poikkeusjärjestelyin

Oulu: Ohjeita ja infoa ravien yleisölle

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kenneth Danielsen kieltäytyy kommentoimasta starttihevosiaan kunnes saa Hippokselta vastauksen

Heiskasen talliin kaksi uutta - tähti Kurri Jari Boko kolhi itseään

Vermon ajajachampioniksi palannut Antti Teivainen: "Uudenvuoden tunnelma on sekä tosi iloinen että vähän vaisukin"

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle