Uutiset

Ponikuninkuusravien sunnuntai näkyy tv-kanavalla MT26

Järjestävä Kaustisen ravirata ja Maaseudun Tulevaisuus tekivät yhteistyösopimuksen ja Poninkuninkuuskisat nähdään ensimmäistä kertaa suorana televisiossa.
Terhi Piispa-Helisten
Poniravien hienoja ajosuorituksia ja tiukkoja kamppailuja nähdään syyskuussa myös MT26-kanavalla, kun Kaustisella järjestetään Ponikuninkuusravit.

Poninkuninkaalliset ratkotaan Kaustisen radalla 12–13. syyskuuta. Kaustisen seudun raviseura ja MT tekivät yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta sunnuntain tapahtumat nähdään suorana antennitalouksien kanavapaikalla 26.

Kaustisen radan toiminnanjohtaja Jyri Ahonen on todella tyytyväinen, että tapahtuma saa näkyvyyttä.

"Sunnuntaina suorassa lähetyksessä päästään tutustumaan myös kilpailijoiden taustaporukoihin ja kerrataan päätapahtumat lauantain tapahtumista. Nyt kaikki markkinoimaan ystäville ja sukulaisille tätä mahdollisuutta seurata poniraviurheilun päätapahtumaa”, hän toteaa Suomen Hippoksen tiedotteessa.

”Ravialan nuorisotoiminta tarvitsee sille kuuluvan näkyvyyden ja sitä myös kautta arvostuksen. TV-näkyvyydellä toivottavasti saadaan uusia innokkaita harrastajia ja jo lajin parissa oleville intoa jatkaa hyvän harrastuksen parissa. Tämän päivän nuoret on se joukko, jolla raviurheilu lajina pysyy elinvoimaisena myös tulevaisuudessa”, perustelee yhteistyötä MT:n myyntipäällikkö Jussi Korkia-Aho.

”Ei voi kuin ihailla nuorisotoiminnassa mukana olevia ja sen parissa työskenteleviä. Se kannustaa nuoria aktiivisuuteen ja vastuunkantoon, josta on paljon hyötyä nuorten tulevissa elämän vaiheissa."

Kaksipäiväiset Ponikuninkuusravit ovat vuoden suurimmat poniravit Suomessa. 16. kerran järjestettävää tapahtumaa isännöi ensi kertaa Kaustinen.

Koronaviruksen vuoksi tapahtuma siirrettiin varmuuden vuoksi jo keväällä normaalista ajankohdasta elokuun puolivälistä kuukaudella eteenpäin. Samalla vaihtui paikkakunta: Vermon piti alunperin toimia tänä vuonna järjestäjänä.

Lue myös:

Lisää nuoria mukaan raviurheiluun ja talkoisiin – "tarvitaan kykyä katsoa oman lajin yli", sanoo Juha Vidgrén

Ponikunkkarit 2020 siirtyvät syyskuulle ja Kaustiselle

Poniravit yhä useamman pojan suosiossa – ensimmäinen vain pojille suunnattu ajolupakurssi järjestettiin tänä vuonna

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kaustisella satsataan nuoriin hevosiin ja ihmisiin - ensi raveissa kolmevuotiaille lämpöisille ja nelivuotiaille suomenhevosille tuplapalkinnot

Kuninkuusraveja seurataan Yle Areenassa ja koosteet TV2:lla – koko päivä katsottavissa MT26-kanavalla

Ravinuoret kokoontuvat Vermoon normaaleihin ponikuninkuusraveihin reilun viikon päästä – lapsiperheet markkinoinnin kohteena

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video