Uutiset

Talkkari hakee Kunkkareihin valmistautuvan konkarin ja ensikertalaisen

Kurikasta ja Pihtiputaalta löytyvät toiseksi viimeisen Talkkarin ennakko-ohjelman tähdet. Lauantain TotoTV-lähetyksessä näkyvät MT26-kanavalla avausmatkan lähtöratojen valinnat.
Terhi Piispa-Helisten
Evartti ja Akaasia ovat tämän viikon erikois-Talkkarin tähdet.

Kurikkalainen Ari Oja-Nisula valmentaa kasvattamaansa ja omistamaansa Akaasiaa yhdessä poikansa Iisakki Oja-Nisulan kanssa.

Vuoden 2018 kuningatar ja kahden edeltävän vuoden niukka kakkonen on tämän vuoden Kuninkuuskilvan kokeneimpia hevosia.

Tahtotamma teki vuoden tauon jälkeen vielä paluun kaviouralle kesäkuussa. Fransista kantavana se on löytänyt uudet siivet viime kauden vaikeuksien jälkeen, minkä osoituksena se runttasi Mikkelissä sunnunatina väkisin voiton tammojen maililla.

Team Ojanperän valmentama, Talli Pajatson omistama ja Olli Sippolan kasvattama Evartti lähtee ensi kertaa kuninkuuden tavoitteluun. Suurmestaruus ja Suur-Hollolan voitto nostivat 9-vuotiaan sisuorin jopa ennakkosuosikiksi.

Antti Ojanperä ja Jutta Ihalainen ovat omistajien kanssa saaneet kokea tämän hevosen rinnalla todellisia suuria tunteita, sillä Pikkukunkku ja Derby-kakkonen kärsi vakavista terveysongelmista kahteen otteeseen.

Syksyllä 2018 ähkyleikattu ori kävi jopa lähellä taivaallisia laitumia. Palattuaan radalle viime syksynä se on lunastanut kiistatta paikkansa maan huippujen joukossa.

Talkkari kohti Kunkkareita -ohjelma ilmestyy verkossa perjantaina kello 18 ja televisiossa lauantaina ennen ravistudiota kello 13.30 ja sunnuntaina kello 9.

Ravistudio näytetään normaalisti lauantaina Joensuun raveista kello 14.15 alkaen MT26-kanavalla.

Antennitalouksiin näkyvän lähetyksen välissä Joensuussa arvotaan avausmatkojen ratajärjestys. Tammojen osalta se tapahtuu 5-lähdön jälkeen noin kello 15.06 ja oriilla seuraavan lähdön jälkeen noin kello 15.27.

MT on Kuninkuusravien yhteistyökumppani.

Tästä löydät sarjan aiemmat ohjelmat:

Talkkarin ennakko 3: Lissun Eerikki ja Piskon Pouta

Talkkari ennakko 2: Caijus ja Lakan Leija

Talkkari ennakko 1: Joriini ja Sävel-Taika

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Ennätyskauden ravanneilla Antti Ojanperän suojateilla edessä hiljaiset kuukaudet - ”Vältellään vaan niitä virheitä, mitä on aiemmin tehty”

Vitterin tulevat kuukaudet vierähtävät toipilaana - ”Turhauttaa ja kenkuttaa omistajien ja hoitajien puolestakin”

Suomenhevosen päivänä monta tapahtumaa: Kuopion Suomalaisessa illassa Evartti ja H.V. Tuuri uusivat mittelönsä Savo-ajossa

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle