Uutiset

Päivän ravit: Ivalolaissiskokset iskevät Vermossa

Tammat – varsinkin Lapin tammat – ovat keskiviikkona maan pääradalla Vermossa valokeilassa. Illan päätteeksi kohdistetaan katseet puolestaan Ruotsin pääradalle Solvallaan.
Anu Leppänen
Vauhdikas St. Leger -voittaja Club Nord Elit on päätöskohteen ennakkosuosikki. Pikkusisko ja tallikaveri Club Nord Yankee jahtaa voittoa puolestaan avauksen suosikkina. Vermossa kisaa myös kolmas sisko, Club Nord Star.

Vermon keskiviikkoinen Toto65-kierros päättyy Tammatähteen. Ivalolaistykki Club Nord Elit johtanee alusta loppuun, jos vain askelmerkit stemmaavat kiihdytyksessä.

 

Reijo Suomalaisen suojatti Club Nord Elit asuu kesät Hämeenlinnan liepeillä, joten kilpailumatkat etelän isoille areenoille eivät vaadi mittavan taipaleen taittoa.

 

Club Nord Elitin tallikaveri ja pikkusisko Club Nord Yankee on kierroksen avaavassa Derbyn Tammasuosikissa kullassa kiinni.

 

Illan pankki on omassa koitoksessaan keulaan kurkottava Heporix.

 

Vermon Toto65-peliaika päättyy 19.10.

 

Solvallan Toto86-kierroksen kohokohta on Victory Tillyn lähtö. Siinä ihastellaan punaisen pikakiitäjän Conrads Rödluvan tenhoavaa askellusta.

 

Solvallan Toto86-peli starttaa kello 20.20.

 

TotoTV:ssä studiolähetys kello 18:30-23:00. Juontajana toimii Antti Pylkkänen. Asiantuntijoina ovat Kari Lähdekorpi, Lauri Hyvönen ja Riku Niittynen.

MT Hevoset
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Päivän ravit: Matteus Kevätön avaa kautensa Pikkupelimannin karsinnoissa - vastassa heti Fransson ja Vieskoff

Päivän ravit: Ville Kalle sähköisellä pikamatkalla ja haastavalla sisäradalla - Solvallassa korkealuokkainen keskiviikko

Päivän ravit: Kaviot kipinää lyöden Mikkelin vauhdikkaille 1600 metrisille – Derbyjen sankari Gävlessä

Gallup
MT Ravinetti Youtubessa
MT Ravinetti Youtubessa
Siirry kanavalle
Uusin TalkKari
Katso video